Finala „Te cunosc de undeva!“: Cezar Ouatu este câştigătorul sezonului şapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu l-a
imtiat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel“
FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1
Cezar Ouatu l-a imtiat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel“ FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Cezar Ouatu a câştigat finala show-ului „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1, după ce l-a imtiat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel“. Mai mult, Denisa şi Raluca de la Bambi au primit premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a sezonului.

Finala „Te cunosc de undeva!“: fiecare vedetă s-a transformat într-un simbol

„Bătălia finală“ pentru marele premiu al celui de-al şaptelea sezon „Te cunosc de undeva!“ s-a dat între Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioaie şi trupa Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat o decadă şi a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 şi ’70. Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin, Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson, iar Daniel Iordăchioaie a reprezentat anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Vedetele eliminate în semifinale au imitat, la rândul lor, câteva personaje dragi tuturor românilor - Lidia Buble a întruchipat-o pe Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătăreţu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca şi Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova) - şi au cântat acompaniaţi de taraful Silvian Voicu. După ce şi-au susţinut momentele artistice, cei patru nefinalişti le-au acordat puncte colegilor lor, finaliştii, punctajele lor adăugându-se celor acordate de către juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits. Invitaţii speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge şi CRBL, câştigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, şi Adina Răducan, câştigătoarea „X Factor“.

cezar ouatu te cunosc de undeva foto antena 1

FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Marele premiu al celui de-al şaptelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“, în valoare de 15.000 de euro, a fost acordat lui Cezar Ouatu, care l-a imtiat pe Michael Jackson, cu piesa „The Way You Make Me Feel“. În aceeaşţi seară specială, Cezar a primit şi invitaţia de a participa la cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor.

cezar ouatu te cunosc de undeva foto antena 1

FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

De asemenea, Denisa şi Raluca Tănase de la Bambi au primit premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a sezonului, pentru felul în care le-au imitat pe cele două componente ale trupei t.A.T.u.

Finala „Te cunosc de undeva!“: Antena 1, lider de audienţă

Finala transforming show-ului „Te cunosc de undeva!“, care l-a desemnat pe Cezar Ouatu drept câştigătot al celui de-al şaptelea sezon a fost, sâmbătă seara, lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban şi din toată ţara. Marea finală a adunat în faţa micilor ecrane 1.9 milioane de telespectatori din toată ţara, în minutul de maximă audienţă de la 22:53.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune şi a obţinut pe perioada difuzarii (20:30 - 23:53) o audienţă medie de 8,7 puncte de rating şi 19,4% cotă de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15%. Antena 1 a rămas lider şi la nivelul publicului din toată ţara, cu o audienţă medie de 7,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,7%, urmata de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating şi 15,1% cotă de piaţă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite