Cezar Ouatu poartă încă o dată rochie. A Angelei Gheorghiu, la show-ul „Te cunosc de undeva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu a purtat încă o dată rochie, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Cezar Ouatu a purtat încă o dată rochie, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Cezar Ouatu va oferi un moment special la ediţia din această sâmbătă a show-ului „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1, când o va imita pe celebra soprană Angela Gheorghiu.

Contratenorul Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu şi va interpreta cântecul „Copacul“, piesa regretatului Aurelian Andreescu, pe care soprana a inclus-o în repertoriul său.

„Este o mare bucurie pentru mine şi o mare responsabilitate să pot întruchipa o mare voce şi o mare divă, precum doamna Angela Gheorghiu. Sper să nu mă ucidă după ce mă va asculta şi să pot transmite măcar jumătate din sensibilitatea dânsei“, a declarat Cezar Ouatu.

Artistul a mai spus că va dedica acest moment tatălui său, care nu mai este în viaţă. „Cred că în momentul în care voi cânta, toate gândurile mele vor fi îndreptate către tatăl meu, căruia îi plăcea foarte mult această melodie“, a mărturisit el.

Despre Cezar Ouatu şi Angela Ghoerghiu presa a speculat că au avut o relaţie scurtă dar pasională, în perioada în care contratenorul a reprezentat România la Eurovision, în 2013. Ce îi transmite Cezar Ouatu celebrei soprane, după ce va încheia momentul artistic, puteţi afla afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!“.

La aceeaşi emisiune, Cezar Oatu va cânta pentru prima oară pe aceeaşi scenă cu mama sa, Maria, în cadrul unui alt moment special. Cei doi se vor transforma în Andrea Bocelli şi Sarah Brightman.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite