Finala show-ului „Vocea României“ îi aduce pe scenă pe David Bisbal şi pe Inna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea finală a show-ului „Vocea României“ aduce pe scenă nume sonore din industria muzicală, printre care cântăreţul latino David Bisbal, Inna şi Mihai Chiţu, câştigătorul sezonului trecut.

Maria Hojda (echipa Loredanei), Tiberiu Albu (echipa lui Tudor Chirilă), Anda Dimitriu (echipa lui Marius Moga) şi Aliona Munteanu (echipa lui Smiley) sunt cei patru finalişti ai sezonului patru al show-ului „Vocea României“, care-şi va desemna câştigătorul vineri, 19 decembrie, de la 20:30. Telespectatorii Pro TV vor avea şansa de a-l asculta pe David Bisbal, unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino, care se află la a treia vizită în România.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a vândut peste cinci milioane de discuri, a avut şapte turnee internaţionale, peste 600 de evenimente în jurul lumii şi a câştigat peste 60 de premii muzicale, printre care două Grammy şi Cel mai bun artist latino din lume. Aceste aprecieri i-au adus şi un loc în juriul show-ului „The Voice“ din Spania, în 2012, „The Voice Kids“ şi „The Voice“ din Mexic, în 2013. De asemenea, ultimul său album, „You and I“, a debutat direct pe primul loc în 14 ţări, devenind cel mai bine vândut material discografic al anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzari în prima săptămână de la lansare.

Alături de David Bisbal, vor mai urcă pe scena de la „Vocea României“ Inna, o voce românească care a câştigat aprecierea oamenilor din întreaga lume, şi Mihai Chiţu, câştigătorul marelui trofeu în sezonul precedent. Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care a reuşit să îşi creeze un nume cu rezonanţă în muzica dance la nivel internaţional, reuşind să cucerească pieţele muzicale din Europa, America şi America Latină şi având la activ turnee internaţionale şi numeroase premii muzicale. „Mă bucur că voi cânta pentru a doua oară în finala «Vocea României». Chiar dacă programul meu este foarte încărcat în această perioadă, nu aveam cum să lipsesc. Abia aştept show-ul de vineri de la «Vocea României»“, a declarat artista.

Mihai Chiţu revine la „Vocea României“, pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut, şi declară: „E o mare bucurie şi o onoare să mă întorc pe acestă scenă şi să cânt. Nu mai sunt emoţii de concurent, însă sunt emoţii pentru că este o scenă foarte mare şi te urmăresc milioane de oameni. Nu cred că este cineva care să urce pe scena de la «Vocea României» fără să aibă emoţii.“

Pe lângă ce trei artişti, telespectatorii vor mai avea parte de surprize muzicale, atât de la concurenţi, antrenori, cât şi de la nume sonore din muzica românească. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite