Finala iUmor. A câştigat Maria Popovici, una dintre puţinele femei din România care fac stand-up comedy. Bendeac: „A fost absolut impecabil“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Maria Popovici, în vârstă de 26 de ani, este câştigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului „iUmor“. Tânăra a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi telespectatorii şi astfel a câştigat premiul cel mare - un cec de 20.000 de euro.

Finala „iUmor“ a fost câştigată de Maria Popovici, momentul de stand-up comedy convingându-i pe telespectatori să o voteze în număr foarte mare. Dintre cei nouă semifinalişti doar patru au reuşit să impresioneze juriul, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, şi să ajungă în marea finală „iUmor“.

Maria Popovici i-a cucerit şi pe telespectatori, glumind pe seama faptului că este foarte greu să fii femeie, şi i-a convins că merită marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

„Ce s-a întâmplat cu femeia asta în această seară e o chestie pe care ar trebui să o pui în manual. A fost absolut impecabilă din prima secundă şi până în ultima. A ştiut exact ce va face şi cât va face. Perfecţiune!“, a declarat Mihai Bendeac. 

Actorul a dezvăluit că şi-a stăpânit cu greu lacrimile de fericire: „M-a luat rău plânsul, dar am vrut să mă potolesc, pentru că mi-am dat seama că îmi vine să plâng de cât de mult mă bucuram pentru ea, dar în acelaşi timp ar fi fost incorect faţă de ceilalţi.“

„Când te uiţi la ea nici nu te aştepţi. De departe a fost cel mai bun număr. Bravo!“, a felicitat-o Delia. 

Şi Cheloo a fost de părere că Maria Popovici, de altfel una dintre puţinele femei din România care fac stan-up comedy, a fost cea mai bună concurentă: „Eu te aplaud pentru că eşti unul dintre cei mai buni concurenţi, e foarte clar că ai o sclipire de inteligenţă pe care mulţi nu o au, faci bine ceea ce faci. A fost fără greşeală, textul a fost lucrat, foarte bine pus la punct, cred că l-a repetat de foarte multe ori. Cel mai bun număr din această seară. Mă simt foarte bine, a fost un moment de distracţie în care toată lumea s-a pierdut.“ 

Precizăm că finala „iUmor“ a fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor au fost exprimate live, în timpul emisiunii. Echipa de producţie a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obţinut trei răspunsuri afirmative din partea juriului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite