Filme de acţiune. Patru pelicule care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă câteva filme de acţiune care merită urmărite. Iată câteva recomandări pentru seara aceasta:

Filme de acţiune. Uimitorul Om-Păianjen 2. HBO. 21:00. Peter Parker îşi duce în continuare viaţa liniştită în oraş, fără ca nimeni să ştie că el este justiţiarul care îi apără de răufăcători.

Însă în peisaj apare la un moment dat Electro, personajul care vrea puterea pentru el, cel care doreşte să supună New York-ul. Mult timp marginalizat şi singur, complet obsedat de Omul-Păianjen, acesta doreşte din to sufletul să aibă şi el parte de faimă. Iar răzbunarea lui va fi fără margini. Odată cu reapariţia vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter realizează că toţi duşmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp. 

Filme de acţiune. 3 muşchetari. Pro Cinema. 20:30. Alexandra D'Artagnan, membru junior al Agenţiei Naţionale de Securitate, află despre o conspiraţie al cărei scop este asasinarea preşedintelui S.U.A.. Tânăra beneficiază de sprijinul a trei faimoşi şi temuţi spioni internaţionali în misiunea ei de a împiedica asasinatul.

Filme de acţiune. „Luptătoarea”, pe TV 1000

Filme de acţiune. Mona Lisa. Cinemax 2. 23:50. După ce ajunsese în spatele gratiilor pentru că a ales să acopere un şef mafiot, gangsterul George este din nou liber. În scurt timp, el îşi găseşte o slujbă: el trebuie să conducă o prostituată de la un client la altul. Simone este foarte bine cotată, dar nu-l prea îndrăgeşte pe noul său şofer. 

Cu timpul, George se îndrăgosteşte de ea şi începe să devină protector. Femeia îl imploră să o ajute să o găsească pe cea mai bună prietenă a sa, Cathy, care era tot prostituată. Bineînţeles că bărbatul nu se lasă prea mult rugat şi reuşeşte să-i repereze amica. Eforturile pe care George le face pentru a intra în graţiile lui Simone se vor întoarce rapid împotriva lui.

Filme de acţiune. Luptătoarea. TV 1000. 20:40. Este povestea unei fete de liceu în care se acumulează progresiv o furie legată de tot ce înseamnă viaţa ei: sărăcie, umilinţe îndurate în familie, izolare şi, în general, o mediocritate apăsătoare. 

Diana Guzman (Michelle Rodriguez) descoperă însă o modalitate de a-şi descărca această furie copleţitoare şi de a o transforma în tot ceea ce îşi doreşte: respect, dragoste, motivaţie. Calea spre toate acestea o găseşte în ringul de box dintr-o sală de sport sărăcăcioasă, unde începe să se antreneze în secret. Forţându-şi limitele fizice şi psihice, Diana învaţă să-şi controleze agresivitatea şi să o transforme în energie competitivă.   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite