Filipineza Bella Santiago, interpretare de excepţie a unei piese de-a Mariei Tănase, în prima gală live X Factor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Santiago FOTO Antena 1
Bella Santiago FOTO Antena 1

Prima gală live „X Factor“ din acest sezon a adus finalistul publicului în echipa Deliei, în timp ce Horia Brenciu a pierdut una dintre trupele sale. Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel pus în scenă de filipineza Bella Santiago, care a cântat „Cine iubeşte şi lasă“.

Prima gală live „X Factor“ a fost dedicată muzicii româneşti, aşa că toţi concurenţii au cântat piese în limba română. Tot în prima gală s-a aflat şi „finalistul publicului“, concurentul care de-a lungul audiţiilor a primit cele mai multe voturi prin intermediul aplicaţiei „X Factor“ şi şansa de a reveni în concurs. Cristian Sanda, cel care a primit încrederea publicului şi care s-a alăturat echipei Deliei, a fost asigurat de membrii juriului că nu a trădat votul primit, după ce a cântat celebra melodie „Salcia“. 

După voturile din prima gală live a show-ului de la Antena 1, Ştefan Bănică va merge în etapa următoare alături de Ioana Bulgaru şi Doiniţa Ioniţă, în timp ce Delia, care a început prima gală alături de Bella Santiago şi Cristina Vasopol, are acum trei concurenţi după ce Cristian Sanda a revenit în trupa ei în urma votului publicului. Carla’s Dreams îi are alături pe Cristian Moldovan şi Alex Stremiţeanu, în timp ce Horia Brenciu a rămas cu o singură trupă, Vox. 

Bella Santiago a avut cel mai emoţionant moment al serii. Solista trupei Jukebox a reuşit să o cucerească pe Delia nu doar datorită calităţilor sale artistice care au făcut ca fiecare moment al său la „X Factor“ să devină viral, ci şi prin povestea sa de viaţă impresionantă. Deşi s-a născut în Filipine, acolo unde mama şi fiica sa încă locuiesc, Bella trăieşte acum româneşte, îşi serbează ziua de naştere de 1 Decembrie şi speră ca în curând să îşi poată aduce şi copila în România. 

„A fost un blestem bunicel, credibil şi cred că ai şanse să treci mai departe“, a glumit Carla’s Dreams despre Bella care a intrat perfect în pielea Mariei Tănase. Delia este însă de părere că toată lumea din concurs se teme de ea. „Mi-e ruşine şi nu vreau ca lumea să se teamă de mine, pentru că eu locuiesc în casă cu toţi concurenţii, ţin la ei şi sunt atât de buni!“, a spus Bella emoţionată până la lacrimi. 

„Doiniţa Ioniţă este o piatră rară! Un diamant şlefuit căruia îi trebuie doar lumină să strălucească“, a descris-o Ştefan Bănică pe eleva sa, care a făcut o nouă demonstraţie de forţă cu interpretarea melodiei „Inimă nu fi de piatră“ a Aurei Urziceanu. 

Iar dacă pentru a putea duce la bun sfârşit această piesă Doiniţa nu a avut probleme, un alt lucru i-a făcut fericiţi pe membrii juriului. „Ai arătat şi emoţie, nu doar tehnică, mă bucur că am văzut această vulnerabilitate a ta!“, a spus Carla’s Dreams.

Cristian Moldovan, a cărui singură experienţă muzicală a fost câştigată doar în biserică, a reuşit să îl cucerească pe mentorul său, Carla’s Dreams, nu doar cu vocea sa, ci şi cu personalitatea sa. 

„Nu toţi oamenii au şansa să devină superstaruri, dar starurile ies doar din aşa oameni“, a spus artistul. Cristian a avut ocazia să cânte piesa „Eternitate“, dar şi să îl cunoască la repetiţii pe George Nicolescu, cel care a făcut melodia celebră, lucru care l-a emoţionat până la lacrimi. 

„Eu la 16 ani nici nu aş fi avut curajul să cânt această piesă“, i-a mărturisit Ştefan Bănică lui Cristian, care a primit toate laudele juraţilor. 

Trupa Vox, prima trupă live din galele „X Factor“, a ales alături de Horia Brenciu piesa „Dincolo de nori“, pe care a avut ocazia să o repete şi alături de Dan Bittman. 

trupa vox foto antena 1

Alex Stremiţeanu, cel de-al doilea elev al lui Carla’s Dreams, este şi cel care are cea mai puţină experienţă pe scenă, ceea ce s-a simţit până la capăt. Iar dacă Horia Brenciu a fost de părere că Alex ar fi putut să dea mai mult, Carla’s Dreams l-a apărat din nou şi a mărturisit că are încredere deplină în Alex. „Chiar dacă la dueluri ai fost ca un copil cu un viitor luminos, cred că la un moment dat, fiecare îşi merită şansa şi mă bucur că pentru tine eu am fost“, a spus acesta. 

alex stremiteanu foto antena 1

Ioana Bulgaru, „o forţă a naturii“, cum o descrie mentorul său Ştefan Bănică, s-a dezlănţuit din nou în prima gală live românească şi le-a reamintit tuturor cât de uşor se pot îndrăgosti de ea. Mai mult, atât Vlad Drăgulin şi Mihai Bendeac, cât şi Ştefan Bănică văd în ea o viitoare colegă de teatru. 

Cristina Vasopol, cea mai bună voce din concurs, după cum o recomandă Delia, cântă de la 12 ani şi este profesoară de canto. „Este o singură persoană în acest concurs care putea cânta «Lie ciocârlie», iar aceea este Cristina Vasopol“, a spus Delia mândră de rezultatul concurentei sale. „Eu m-aş bucura foarte tare ca tu să câştigi anul acesta, Delia“, i-a spus Horia Brenciu colegei sale, uitând pentru o clipă de competiţie.

După ce fiecare concurent a putut fi votat timp de două minute pe parcursul interpretării sale, la final, votul comun al publicului a fost cel care a stabilit şi prima eliminare a celui de-al optulea sezon „X Factor“. Astfel, trupa Diamonds, formată din patru fete venite din Sicilia, s-a clasat pe ultimul loc în urma votului prin SMS, astfel că nu s-a calificat în cea de-a doua gală „X Factor“, care va fi difuzată duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite