Ferma vedetelor: conflictele se înmulţesc - cum a fost „sabotat“ singurul cuplu din concurs şi cine sunt servitorii săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii, în momentele de voie bună FOTO Pro TV
Concurenţii, în momentele de voie bună FOTO Pro TV

„Ferma vedetelor“ continuă să domine clasamentul audienţelor cu ediţia în care a fost desemnat noul fermier şef, nominalizat de prima vedetă eliminată din competiţie, Anda Ghiţă.

Ediţia de marţi, 1 martie, a emisiunii „Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste două milioane de telespectatori, la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare, între 20.31 – 22.24. Cel mai urmărit minut al competiţiei, de la 20.52, a reunit atras 2,6 milioane de telespectatori.

Aseară, telespectatorii au putut urmări peripeţiile celor 11 concurenţi rămaşi în competiţia pentru titlul de „Fermierul anului“. Aceştia au avut de furcă cu simpaticul câine care a apărut în preajma fermei. Fără să stea pe gânduri, Viorel Sipoş şi Octavian Strunilă au plecat împreună cu acesta la căutat de ciuperci. 

Ferma vedetelor: Mâncarea şi o uşă, motiv de dispută

Disputele privind mâncarea au continuat şi în această săptămână. Lili Sandu şi Maria Constantin s-au contrat încă de la primele ore ale dimineţii privind mâncarea pentru micul dejun, reuşind cu greu să ajungă la un numitor comun. 

Dimineaţa a început cu discuţii şi pentru Mircea N. Stoian, care a încercat să improvizeze un sistem de închidere al uşii de la bucătărie, folosind un scripete şi un bolovan. Însă, peste noapte, sistemul a fost scos de către Octavian Strunilă. Lucrul acesta a creat un nou conflict, Mircea luând decizia de a nu mai face absolut nimic din proprie iniţiativă. Asta până la un moment dat, când a repus în funcţiune sistemul de blocare al uşii. 

image

Octavian Strunilă şi-a încântat colegii la acordeon FOTO Pro TV

Ferma vedetelor: Maria Constantinescu şi Marcel Toader au pierdut momentul de intimitate

Tot aseară, fermierii români au primit vizita Iuliei Vântur, care le-a atras atenţia Mariei Constantin şi lui Marcel Toader cu privire la faptul că au dispărut portocale din pomul încredinţat de Nea Raţă. Pentru faptul că nu au reuşit să-şi ducă sarcina la bun sfârşit, cei doi au pierdut momentul de intimitate promis de Nea Raţă. Cea care le-a stricat înţelegerea a fost Saveta Bogdan, care nu a ştiut de pariul celor trei.

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Saveta Bogdan „a sabotat“ intimitatea cuplului Maria-Marcel Toader FOTO Pro TV 

Ferma vedetelor: Ami şi Mircea N. Stoian, servitorii săptămânii

Mai mult decât atât, Iulia a venit cu scrisoarea Andei Ghiţă în care se afla şi numele noului fermier şef. Acesta a fost Marcel Toader, care a fost surprins de nominalizarea sa. La rândul său, acesta a avut sarcina să propună cei doi servitori ai săptămânii: Ami şi Mircea N. Stoian. 

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Mircea N. Stoian a fost numit servitorul săptămânii FOTO Pro TV 

Ferma vedetelor: Preţul plătit pentru pierderea măgarului Tarzan

În acelaşi episod, din neglijenţa celor 11, măgarul Tarzan a fugit, însă Nea Raţă a salvat situaţia, aducându-le măgăruşul, contra unei sume modice de doi arginţi. Totuşi, fermierul a venit şi cu ceva alimente pentru vedetele din competiţie, pregătindu-le şi o surpriză: două localnice au venit să îi înveţe pe români să fabrice halloumi, brânza tradiţională cipriotă. 

image

Nea Raţă le-a adus daruri concurenţilor din Ferma vedetelor FOTO Pro TV  

Încântaţi să afle că vor avea o cantitate impresionantă de brânză pentru a-şi asigura subzistenţa, cei 11 au constatat surprinşi că Nea Raţă le va lua trei sferturi din cantitatea rezultată. Totul, pentru o cauza caritabilă, brânza urmând să fie donată unor nevoiaşi. 

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Două localnice i-au învăţat pe români să prepare brânză tradiţională cipriotă FOTO Pro TV

Ferma vedetelor: Pisicile, între iubire şi ură

La finalul ediţiei, Iulia le-a adus încă două animăluţe pe care să le aibă în grijă: două pisici. Dacă fetele au fost extrem de încântate de acest lucru, băieţii au fost de părere că vietăţile le vor diminua porţiile de mâncare.

În ediţia din această seară, cifra magică va fi doi: telespectatorii vor afla cine sunt cei doi duelişti, precum şi cel de al doilea concurent eliminat din „Ferma vedetelor“. 

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Sorana, Ami, Maria şi Lili, cucerite de micile pisicuţe FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite