„Ferma Vedetelor“. Ce concurentă a părăsit competiţia de la Pro TV: „Îmi pare extrem de rău“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O nouă vedetă a părăsit show-ul „Ferma vedetelor“ de la ProTV
O nouă vedetă a părăsit show-ul „Ferma vedetelor“ de la ProTV

O săptămână plină de tensiuni s-a încheiat în show-ul „Ferma vedetelor“, de la ProTV. O nouă vedetă a părăsit competiţia în urma duelului.

Diana Dumitrescu a ales să meargă la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriză pentru toată lumea: „Voi toţi aţi influenţat-o!“, a declarat Narcisa. 

După un duel plin de tensiune, în care ambele echipe, cea formată din Narcisa Suciu – Dragoş Moştenescu, respectiv Diana Dumitrescu - Majda  Aboulumosha au luptat cu toată forţa, Diana a părăsit concursul.  

„Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe show-ul de la ProTV.  

Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: „A fost o experienţă extrem de frumoasă, cu bune şi cu rele, şi mă bucur că am trăit-o. Regret ultimele două săptămâni de tensiuni, îmi pare rău că n-am putut să ne bucurăm mai mult. Îmi pare extrem de rău!“. 

Partenera ei, Majda, a fost compleşită de lacrimi şi emoţii: „E ciudat sentimentul acela când îţi pleacă partenerul. Chiar cred că eşti mai puternic în doi!“. 

ferma vedetelor foto protv

FOTO PRO TV

Duelul a fost unul strâns şi încărcat de tensiune. La prima probă, „Mută cartofii“, echipele au trebuit să descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui coş suspendat. A fost o probă ce s-a desfăşurat în viteză, iar Narcisa Suciu a reuşit să fie mai rapidă şi să câştige. 

ferma vedetelor foto protv

FOTO PRO TV

La cea de-a doua probă, „Cărămizile“, Narcisa şi Diana au trebuit să găsească banuţi ascunşi în cărămizile făcute din chirpici. Diana a fost mai norocoasă şi a reuşit să egaleze scorul. 

ferma vedetelor foto protv

FOTO PRO TV

Ce-a de treia probă, „Fă-ţi scara“, a fost una foarte grea şi plină de tensiune. Fiecare echipă a trebuit să construiască o scară pe care să se urce pentru a lua ştiuleţii de porumb atârnaţi. Echipa Narcisa Suciu – Dragoş Moştenescu a terminat prima probă, câştigând astfel duelul. 

   

ferma vedetelor foto protv

FOTO PRO TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite