Video Femeia cu barbă care a uimit la „Chefi la cuțite”: „Nu pot schimba cine sunt! Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată” VIDEO

0
Publicat:

Una dintre prezențele care au atras atenția, duminică, la ediția cu numărul 7 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12 a fost cea a unei tinere de 32 de ani, Harnaam Kaur, cunoscută drept „femeia cu barbă".

Prezența sa în emisiune a însemnat nu doar un spectacol culinar, ci și o adevărată lecție despre diversitate și puterea de a defini frumusețea în propriii termeni, potrivit Antena 1

Harnaam Kaur este speaker motivațional în Londra și vorbește din propria experiență despre acceptarea realității și despre înfruntarea prejudecăților. Aspectul fizic care i-a adus porecla de „femeia cu barbă” a fost pentru ea o adevărată provocare:

„Nu pot schimba cine sunt! Nu pot schimba cum arăt, nu pot schimba biologia. (...)Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată”.

Sindromul ovarului polichistic

Părinții săi au origini indiene, însă Harnaam Kaur s-a născut și a crescut în Londra. Pilozitatea excesivă nu are însă legătură cu originile, ci cu o afecțiune care duce la producerea unei cantități mai mari de testosteron decât la majoritatea femeilor: sindromul ovarului polichistic.

„O instabilitate hormonală. Multe femei se află în situația asta. Una din zece femei la nivel mondial. Este o boală care afectează hormonii, a explicat tânăra.

Din postura de speaker, ea îi ajută pe oameni să se accepte așa cum sunt, indiferent de aspectele pe care alții le cataloghează drept defecte.

„Mulți oameni care arată diferit și se chinuie să accepte cine sunt. Se ascund în case și nu-și trăiesc viața (...). Eu am trăit cu mine bărboasă. Adică... câte femei cu barbă vedeți în lume!? Aproape niciuna, nu-i așa? Dar noi existăm!”, a adăugat tânăra.

Harnaam Kaur îi îndeamnă pe cei care o urmăresc să vorbească deschis despre propriul adevăr, oricât de dureros sau nedrept ar părea el. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite