Fără Messi şi Ronaldo la TV: LaLiga şi Serie A nu vor mai fi difuzate în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
new

Microbiştii români nu îi vor vedea în sezonul următor pe Messi şi Cristiano Ronaldo, după ce televiziunile din ţara noastră au refuzat să plătească suma cerută pentru drepturile de televizare a campionatelor din Spania şi Italia, potrivit Gazetei Sporturilor.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a mărit interesul pentru Serie A, campionat în care evoluează deja nume importante precum Dybala sau Higuain, iar acest lucru îi face pe cei care au drepturile TV să nu lase la preţ. Pe de altă parte, campionatul spaniol rămâne extrem de atractiv chiar şi fără star-ul portughez. Clasicul Barcelona-Real Madrid este unul dintre cele mai vizionate meciuri de fotbal din lume în fiecare în fiecare an.

Drepturile pentru difuzarea partidelor din cele două campionate în România au expirat în această vară, iar compania spaniolă Mediapro s-a grăbit şi a cumpărat pachetele de meciuri din LaLiga şi Serie A pentru perioada 2018-2021. Potrivit GSP, Mediapro le-a făcut o ofertă televiziunilor din ţara noastră, însă negocierile s-au oprit când au flat preţul: peste 35 de milioane de euro pentru următoarele 3 sezoane. Adică o medie de peste 11,5 milioane de euro pe an.

Citiţi articolul integral pe www.newmoney.ro

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite