Eugenia Vodă revine cu „Profesioniştii“: cine este primul invitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Profesioniştii“, realizată de Eugenia Vodă, revine în grila postului TVR 1 după aproape un an şi jumătate de pauză, iar primul invitat este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România.

Noul sezon „Profesioniştii“ va debuta sâmbătă, 18 martie, de la ora 23.00 şi va putea fi urmărită pe 

TVR 1, dar şi online, pe TVR+.

Invitata Eugeniei Vodă în prima ediţie „Profesioniştii“ este Loredana, despre care realizatoare spune că  „are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială“. 

La rândul ei, Loredana declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică.“ 

Aflată în turneul naţional „Sentimente“, Loredana colindă în luna martie marile oraşe ale României (Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj, Oradea şi Timişoara) pentru a aduce publicului din ţară producţia lansată de ea în toamnă la Sala Palatului din Bucureşti: un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe, nu mai puţin de 10 look-uri diferite ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie.

„Profesioniştii“, difuzat la TVR 1 din anul 2000, este unul dintre cele mai prestigioase programe ale Televiziunii Române, distins cu numeroase premii. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite