„Epic Show“, episodul 13: despre falsa modestie şi cenzura inutilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia din această seară a emisiunii „Epic Show“, difuzată de la ora 20:30 la Prima TV şi pe adevarul.ro, băieţii şi-au propus să-şi scoată în evidenţă modestia.

Clujenii spun că modestia este oarecum necaracteristică pentru nişte oameni care au „epic“ drept nume mijlociu, dar contrastele reprezintă hrana prin care îşi întreţin umorul.

„Nu e tocmai corect că modestia noastră este scoasă în evidenţă cu ajutorul lipsei de modestie a altora, dar nici viaţa nu e corectă. Nu dăm nume chiar aici, le dăm în emisiune, dar e vorba de înalte feţe bisericeşti care îşi plimbă înaltele funduri bisericeşti exclusiv prin limuzine mai scumpe decât o întreagă stradă din satul bunicii. Satul bunicii oricui, nu contează“, a explicat Tiberiu Codorean. 

În acelaşi spirit de modestie, băieţii vor face o demonstraţie care va scoate în evidenţă caracterul periculos al cenzurii. Şi vor face asta printr-un procedeu încă nemaivăzut în România – cenzura inutilă. 

Tot în episodul de azi, băieţii vor oferi o explicaţie pentru benzile negre care le împrestiţează emisiunea şi, spun ei, sunt acolo pentru a le acoperi greşelile de exprimare, nu eventualel vulgarităţi imaginate de publicul neavizat. 

De asemenea, va fi înfiinţată o nouă rubrică de Ierbosofii, filosofii pe iarbă, care va avea şi o pronunţată latură muzicală. „Mai precis, se va analiza mai mult sau mai puţin exhaustiv felul în care un anume gen de muzică poate influenţa creşterea verdeţurilor. Şi pentru că melodia lui Micutzu care îşi caută grăsuţa încă reverberează în pliurile stomacale ale multor supraponderali ce nu percep ironia, o vom pune pe respectiva ironie în luma reflectoarelor, explicând lumii că şi Micutzu este unul dintre acei grăsuţi despre care se cântă“, au mai explicat băieţii. 

„Epic Show“ va fi difuzat în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV şi pe adevarul.ro. 


VIDEO „Epic Show“, episodul 12: De ce există personajul monden Oana Zăvoranu? Ediţia din 2 iunie a emisiunii „Epic Show“ va fi dedicată copilăriilor, iar una dintre primele copilării asupra căreia cei patru clujeni îşi vor îndrepta „ocheanul satiric“ va fi monumentul fidelităţii şi castităţii ridicat într-un parc din Republica Moldova.

VIDEO „Epic Show“: în apărarea lui Mihai Trăistariu, în episodul 11 În ediţia din 26 mai a emisiunii „Epic Show“, cei patru băieţi au fost avocaţii lui Mihai Trăistariu în procesul intentat site-ului de satiră Times New Roman.

VIDEO „Epic Show“: Imnul litoralului, reinterpretat în episodul 10 În ediţia de luni, 19 mai, a emisiunii „Epic Show“, difuzată la Prima TV şi pe adevarul.ro, cei patru clujeni au explicat modul prin care românii pot contribui la stabilitatea geo-politică a lumii prin împrietenirea atât cu ruşii, cât şi cu americanii.

VIDEO „Epic Show“: piţipoancele şi cocalarii, făcuţi KO, în episodul 9 În episodul de luni seară al emisiunii „Epic Show“, difuzat la Prima TV şi pe adevarul.ro, Cucu „Spaima Piţipoancelor“, Tibi „Gasparov“ şi Bogdan „Cap de Fier“ au intrat în ring pentru a-i face KO pe cocalari şi pe piţipoance.

VIDEO „Epic Show“: Ghidul masculin, un îndrumar asemănat cu „De ce iubim femeile?“, prezentat în episodul 8 Echipa „Epic Show“ a decis să-şi dedice cea mai recentă ediţie, difuzată la Prima TV şi pe adevarul.ro, tuturor lucrurilor bărbăteşti, într-o încercare de a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Bărbatului.

REPORTAJ „Epic Show“: glume nescrise, în platou şi în culise Comedia a la Cluj este servită acum la Prima TV, în fiecare seară de luni, după ce „Cenzurat“ s-a transformat în „Epic Show“, cei patru comedianţi păstrându-şi savoarea.

VIDEO „Epic Show“: Îndrumarul pentru „cei care suspectează că sunt beţivi, dar nu sunt siguri“, prezentat în episodul 6 Principalul subiect al celui de-al şaselea episod al emisiunii de umor „Epic Show“ a fost inspirat de una dintre cele mai recente şi mai cunoscute tradiţii pascale: excesul.

VIDEO „Epic Show”: Celebritatea, luată la rost în episodul 5 Cei patru „epici” au dezbătut subiectul celebrităţii şi analizează cauzele şi efectele succesului în emisiunea transmisă luni, de la 20.30, la Prima TV şi pe adevarul.ro.

VIDEO „Epic Show“ - Episodul 4: Cum au ajuns senzaţiile internetului să se bucure de notorietate Emisiunea de umor „Epic Show“ a debutat luni la Prima TV, dar a fost transmisă şi pe platforma adevarul.ro. „Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii ce ne înconjoară este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente de televiziune, cât şi elemente specifice online-ului.

VIDEO În al treilea episod al emisiunii „Epic Show“, Mihai Bendeac a fost luat la „roast“ Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au abordat, sâmbătă seară, în stilul caracteristic emisiunii „Epic Show“, teme precum hipsterii sau avionul malaezian dispărut, dar au şi un invitat special: Mihai Bendeac.

VIDEO „Epic Show“, pe adevarul.ro. Avertisment: „Sinceritatea nu ne-o vom tempera, ironia nici atât, autoironia deloc“ „Epic Show“ a revenit duminică seară pe adevarul.ro, după ce sâmbăta trecută s-a bucurat de un real succes, echipa show-ului comparând site-ul cu DN1 în zi de sărbătoare. Clujenii Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au declarat că s-au bucurat de rezultatul primei ediţii, dar că întotdeauna este loc de mai bine.

VIDEO Premieră media în România: primul episod al emisiunii „Epic Show“ Emisiunea „Epic Show“ a fost difuzată în premieră, sâmbătă seara, pe site-ul adevarul.ro. Cei patru membri ai echipei, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, au tratat, în stilul caracteristic, ironic şi autoironic, diverse subiecte actuale. „Epic Show“ va intra în curând în grila de primăvară a postului Prima TV.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri