Emisiunile de divertisment difuzate de Antena 1 în weekend încep de la ora 20:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1 anunţă că emisiunie de divertisment din prime-time-ul (n.r. - interval orar de maximă audienţă) de weekend încep de la ora 20:00, cu o oră şi jumătate mai devreme decât în mod obişnuit. De la această oră vor rula emisiunile „Mireasă pentru fiul meu“, „Splash! Vedete la apă!“ şi „Te cunosc de undeva!“, dar dispare jurnalul monden prezentat de Liviu Vârciu.

În weekend, Antena 1 dă startul distracţiei cu jumătate de oră mai devreme. Astfel, începând cu 5 septembrie, emisiunile de divertisment vor începe sâmbăta şi duminica de la 20:00. În aceste condiţii, jurnalul de ştiri mondene prezentat de Liviu Vârciu, „Star News“, dispare din grila postului. În schimb, Liviu Vârciu va putea fi văzut, din toamnă, din postura de prezentator al emisiunii „Ham Talent“.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 20:00, Mirela Boureanu Vaida le face cunoştinţă telespectatorilor cu noii concurenţi din reality show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu“, ajuns deja la cel de-al cincilea sezon.

Duminică, 6 septembrie, cea de-a doua semifinală a show-ului „Splash! Vedete la apă!“, aduce în faţa telespectatorilor, începând cu ora 20:00, noi opt vedete care vor urca pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău de unde vor executa noi sărituri spectaculoase. Patru dintre ele se vor califica în marea finală a show-ului, difuzată de Antena 1 duminică, 13 septembrie, de la ora 20:00.

Sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 debutează cel de-al optulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“. În maratonul transformărilor vor intra de această dată nouă concurenţi: Andreea Antonescu, Viorica şi Margherita de la Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Şerban Copoţ, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir şi Cezar Ouatu.

image

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite