Emisiunea „Monştrii apelor“ debutează cu sezonul opt la Discovery Channel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremy Wade şi-a petrecut trei decenii din
viaţă călătorind pe râuri din întreaga lume, în căutarea devoratorilor de
oameni FOTO Discovery Channel
Jeremy Wade şi-a petrecut trei decenii din viaţă călătorind pe râuri din întreaga lume, în căutarea devoratorilor de oameni FOTO Discovery Channel

Cel de-al optulea sezon al programului „Monştrii apelor“, care îl are protagonist pe Jeremy Wade, debutează duminică, de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Detectiv de apă dulce, biolog şi pescar extrem, Jeremy Wade şi-a petrecut trei decenii din viaţă călătorind pe râuri din întreaga lume, în căutarea devoratorilor de oameni care stau la pândă în adâncurile unor râuri şi lacuri din cele mai ostile zone ale globului. Acum, Jeremy îşi va folosi cunoştinţele fără rival ca să se avânte într-o zonă necunoscută până acum pentru el şi pentru fanii programului Monştrii apelor întinderile uriaşe ale oceanelor planetei. Urmăriţi noul sezon pe Discovery Channel, începând din 24 iulie, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

Sezonul opt încheie aventurile epice ale lui Jeremy, care pleacă să investigheze prădători subacvatici vinovaţi de atacuri mortale şi cazuri de dispariţii nerezolvate. În primul episod al noului sezon, „Demonul din adâncuri“, Jeremy se confruntă cu legenda unuia dintre cei mai vechi şi mai cunoscuţi monştri marini din istorie - şarpele de mare. În căutările sale, Jeremy merge de la Canalul Mânecii până în Thailanda şi Franţa, totul culminând cu una dintre cele mai incredibile întâlniri din viaţa lui. Pe parcursul sezonului, Jeremy ajunge în mai multe locaţii exotice între care Peru, Australia, Mexic şi Bahamas pe urmele mai multor ucigaşi din adâncuri.

„Au trecut 30 de ani de când am prins primul meu monstru de apă. Din acel moment, interesul meu pentru făpturile subacvatice s-a transformat într-o obsesie. În acest sezon, ies total din zona mea de confort şi mă bazez nu numai pe experienţa acumulată, ci şi pe imaginaţia mea dezlănţuită, investigând relatări incredibile, mituri şi legende despre făpturile din oceanele noastre. Inutil să mai spun, de-abia aştept să plonjez în adâncurile saline şi să mă întâlnesc faţă în faţă cu noi monştri acvatici, pe care nu i-am mai văzut niciodată până acum“, explică Jeremy.

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) este lider în divertisment la nivel global, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite