Emisiunea „Duelul pianelor“, de la TVR 2, organizează preselecţii pentru cea mai bună voce de karaoke

0
0
Paula Seling şi Ovi sunt capitanii de echipă în cadrul emisiunii „Duelul pianelor“, în timp ce Adrian Enache este prezentator FOTO TVR
Paula Seling şi Ovi sunt capitanii de echipă în cadrul emisiunii „Duelul pianelor“, în timp ce Adrian Enache este prezentator FOTO TVR

Şanse mari pentru iubitorii de karaoke! Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache şi-au propus să-i aducă în emisiunea-concurs „Duelul pianelor“, care revine în toamnă la TVR 2, pe cei mai talentaţi români. Toţi cei care iubesc să cânte şi spun că au talent sunt aşteptaţi la preselecţii.

Din toamnă, „Duelul pianelelor“ vine cu un nou sezon, iar producătorii au dezvăluit că pregătesc câteva surprize. Emisiunea de la TVR 2 va trece prin mici schimbări de format, iar printre rubricile noi se numără şi cea de karaoke.

Pasionaţii de karaoke sunt aşteptaţi joi, 3 august, între orele 13 şi 17.00, la sediul Televiziunii Române - Intrarea Pangrati. Aici, ei vor cânta în faţa Paulei şi a lui Ovi, cei doi căpitani de echipă, iar dacă concurenţii vor convinge cu talentul lor vor fi invitaţi să se alăture competiţiei muzicale de pe TVR 2. 

„Mi-aş dori ca la preselecţiile ce vor avea loc pe 3 august să se întâmple ca la «British Got Talent» şi să întâlnim un talent ca cel al cântăreţei de origine scoţiană, Suzan Boyle. Nimeni nu bănuia vocea ei, dar după apariţia la show-ul de talente a ajuns vedetă internaţională. Aş vrea să descopăr la un român cât se poate de obişnuit o voce specială, care să mă uimească. De ce nu, ai noştri au uimit în străinătate cu talentul lor, iar un exemplu este Costel Busuioc. Aşa că, sunt toate şansele ca peste noapte cineva să devină vedetă la «Duelul pianelor»”, a spus Adrian Enache, gazda emisiunii-concurs de la TVR 2.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri