Dragoş Pătraru, primele declaraţii despre revenirea la TV: „E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pătraru FOTO Ioana Hameeda
Dragoş Pătraru FOTO Ioana Hameeda

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei“, a oferit primele declaraţii despre revenirea pe micile ecrane, anunţând că a făcut o investiţie serioasă în viitorul sezon, iar acest lucru se va vedea în calitatea programului.

„Starea Naţiei“ se va vedea din această vară la Prima TV. Echipa emisiunii deschide din 20 august un nou capitol, prezentând în aceeaşi formă ironică şi amuzantă cele mai importante, comentate şi controversate subiecte din România şi din întreaga lume.

Despre această mutare, Dragoş Pătraru a declarat: „Abia aşteptăm să începem. E o înţelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toţii să dureze mult mai mult. Asta şi pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi şi noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noştri de la Prima TV o investiţie serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranţă în calitatea emisiunii. Vom avea şi rubrici noi, invitaţi, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentaţi. Din 20 august sper să reuşim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă.“

Într-o altă declaraţie pentru News.ro, realizatorul TV a precizat că echipa şi formatul emisiunii vor cunoaşte câteva schimbări pe care le vor face treptat: „Ne permitem luxul să greşim şi să încercăm. Este o negociere continuă cu publicul. Avem mai mulţi oameni noi, tineri în general, de la care vor veni lucruri, iar, din toamnă, vrem să punem bazele şcolii «Starea Naţiei» şi vom avea mai mulţi copii. Vom face lucruri minunate şi, când vom îmbătrâni, poate ne aduce şi nouă cineva un pahar cu apă. Ne gândim la viitor“.

În plus, „Starea Naţiei“ devine casă de producţie şi vor fi mai multe proiecte - emisiuni, sitcomuri. „Conform contractului cu Prima, există drept de preempţiune. Dacă ei nu vor un program, atunci îl putem oferi altor televiziuni“, a mai explicat Pătraru.

Ştiri pe aceeaşi temă: 

„Starea Naţiei“ revine pe TV: cu ce post a semnat Dragoş Pătraru

Doina Gradea i-a dat în judecată pe Dragoş Pătraru şi pe Septimiu Sărăţeanu

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite