Directorul executiv Realitatea TV, despre demisia Emmei Zeicescu: O decizie luată în conformitate cu politica de dezvoltare. Vor fi schimbări majore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Zeicescu are o experienţă de 15 ani în presă, dintre care 10 la Realitatea TV FOTO Paginademedia.ro
Emma Zeicescu are o experienţă de 15 ani în presă, dintre care 10 la Realitatea TV FOTO Paginademedia.ro

Edward Pastia, directorul executiv al postului Realitatea TV, a declarat că demisia Emmei Zeicescu a fost, de fapt, o decizie luată în conformitate cu politica de dezvoltare a postului, care va presupune schimbări în ceea ce priveşte redacţia şi politica editorială.

„Sigur, ne pare rău să ne despărţim de Emma Zeicescu, dar, asta e, câteodată pui punct unor lucruri. Nu se ştie niciodată ce se va întâmpla pe viitor. Nu sunt încă în măsură să spun cine va fi înlocuitorul. Depinde de mai mulţi factori, inclusiv de noua grilă pe care o vom lansa începând din septembrie“, a explicat Edward Pastia pentru agenţia News.ro, precizând că Aneta Sângeorzan a părăsit televiziunea în aceleaşi condiţii.

Pastia a mai subliniat că vor fi schimbări majore în cadrul redacţiei, însă realizatorul Rareş Bogdan rămâne în planurile viitoare ale televiziunii.

„Vor fi lucruri noi. Suntem în discuţii cu mai mulţi oameni de presă. Vom vedea ce se va întâmpla din septembrie şi cum vom ieşi. Noi vrem să creştem din nou. Da, OK, au fost probleme, au fost lucruri independente de voinţa noastră, am încercat să facem lucruri şi exact de asta mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături, dar ne-am propus să fim iar Realitatea“, a mai declarat directorul executiv al postului.

Emma Zeicescu a anunţat astăzi că demisionează de la Realitatea TV, după zece ani, însă a precizat că în toamnă se gândeşte să revină în televiziune. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite