„Destăinuiri”, primul serial dublat în română difuzat pe o stație generalistă. Când va avea loc premiera la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kanal D va avea premiera primului serial dublat în limba română pe un post de televiziune generalist.

FOTO Kanal D
FOTO Kanal D

Telespectatorii postului de televiziune Kanal D vor avea parte de o producție impresionantă care a cunoscut un succes uriaș în Turcia. Din distribuție fac parte actori pe care fanii filmelor turcești i-au îndrăgit de-a lungul timpului.

Când va avea loc premiera serialului “Destăinuiri”

Premiera serialului “Destăinuiri” va avea loc pe 3 martie, la Kanal D, începând cu ora 20:00. Kanal D aduce o nouă premieră în România după ce a reușit să creeze un trend cu filmele turcești. Având o abordare inedită, “Destăinuiri” va fi dublat în română și îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură cu povești de viață inspiraționale.

Care este acțiunea serialului “Destăinuiri”

Acțiunea se petrece într-un cabinet psihologic din Istanbul. Aici vin să se vindece și să își găsească împăcarea persoane vulnerabile care au avut parte de momente marcate de traume și încercări teribile în viață. Dramele trăite în serial sunt inspirate din realitate, așa că și cei care urmăresc serialul se vor putea regăsi în poveștile personajelor. 

Personajul principal Manolya, este interpretată de Binnur Kaya. Ea este un terapeut și o femeie încrezătoare, respectată de toți cei din jur. Are misiunea de a-i ajuta pe cei care ajung în cabinetul său și care vorbesc despre experiențele traumatizante care le-au marcat viața.

Cine mai face parte din distribuție

În distribuția serialului se regăsesc actori îndrăgiți, pe care telespectatorii i-au mai putut urmări de-a lungul timpului în serialele turcești difuzate la Kanal D.

Dintre aceștia îi amintim pe Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, (“Mireasă din Istanbul”), Celil Nalcakan (“Totul pentru familia mea”) și, de asemenea, Erkan Petekkaya (“Furtună pe Bosfor” şi “Tradarea”), potrivit Kanal D

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite