„Dansez pentru tine“ riscă să se încheie după 14 sezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV nu va mai continua emisiunea „Dansez pentru tine“, ce a bifat 14 sezoane, din 2006 până la finalul anului trecut, potrivit surselor. Lipsa fondurilor pare să constituie principalul motiv.

„Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs“, a declarat o sursă de la Pro TV, citată de „Libertatea“. Potrivit acesteia, show-ul moderat de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur va fi înlocuit cu o producţie mai modestă, ce nu necesită cheltuieli ridicate.

Contactaţi de Adevărul, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia.

În contextul destrămării imperiului Pro, în ultima perioadă au apărut speculaţii privind plecarea lui Ştefan Bănică de la „Dansez pentru tine“. Artistul ar fi anunţat că nu este dispus să mai modereze emisiunea dacă onorariul său va avea de suferit.

Majoratul pare să fie o vârstă critică pentru postul Pro TV, „lovit“ din ce în ce mai des de plecările unor vedete şi ale unor oameni-cheie. Zvonurile care circulau în piaţa media încă din toamna anului trecut prind tot mai mult contur pe zi ce trece, confirmând că imperiul Pro se zdruncină serios după demisia lui Adrian Sârbu din CME, compania-mamă a postului.

De acest context media şi de actuala situaţie financiară profită posturile concurente. Rând pe rând, membrii Serviciului Român de Comedie, Florin Călinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, Octavian Strunilă, dar şi oameni mai puţini vizibili, dar aflaţi în poziţii-cheie, au părăsit televiziunea, unii dintre ei reorientându-se spre principalul concurent, Antena 1.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite