Dan Capatos se repliază după plecarea lui Mircea Stoian: mai mult timp de emisie, mai multe asistente, doi co-prezentatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Mircea N. Stoian a anunţat că părăseşte emisiunea „Un Show Păcătos“, dar şi presa de scandal, Dan Capatos s-a repliat rapid. „Lumea tabloidă va exista etern“, crede realizatorul TV, care din toamnă va face schimbări majore în formatul show-ului de la Antena 1.

După ce a schimbat opt asistente de-a lungul cel patru ani şi jumătate de emisiune, Dan Capatos schimbă acum şi colegul de prezentare. Nu este o decizie pe care să o fi luat de bună-voie, ci e determinată de decizia lui Mircea N. Stoian de a părăsi show-ul. În locul lui este foarte probabil să vină nu unul, ci doi co-prezentatori, spune realizatorul „păcătos“.
„Ştiam de decizia lui. Având în vedere motivele ce ţin de probleme contractuale, nu am putut decât să-l asigur că lucrurile se vor rezolva. Din păcate, la vârsta lui timpul nu mai are răbdare“, a comentat Capatos pentru "Adevărul", făcând referire la declaraţiile lui Stoian, care a precizat că unul dintre motivele plecării a fost de natură financiară.


„Cimitirele sunt pline de oameni care se credeau de neînlocuit“


Vedeta Antenei 1spune că plecarea colegului său l-a afectat. „O vorbă din bătrâni spune că cimitirele sunt pline de oameni care se credeau de neînlocuit. Pe de altă parte, plecarea oricărui membru de bază al showului este o pierdere. Îmi pare rău că a luat într-un final decizia de a pleca, însă nu pot decât să i-o respect şi să încerc să fiu în continuare la fel de bun. Pe plan personal, plecarea lui nu are cum să mă afecteze, pentru că rămânem la fel de buni prieteni“, precizează realizatorul.
În ton cu emisiunea pe care a prezentat-o alături de Capatos, Mircea N. Stoian nu a plecat fără să arunce câteva „înţepături“ către foştii colegi. „Am plecat definitiv şi de la «Un show păcătos», şi de la Antena 1. Motivul principal este atmosfera irespirabilă, iar motivul secundar este faptul că nu am mai picat la pace cu banii, în condiţiile în care emisiunea îşi dublează timpul de emisie“, a scris Stoian pe pagina lui de Facebook.
„Plec nu numai din Antenă, ci şi din lumea tabloidă, care se învârte ca un câine în jurul cozii. Lumea tabloidă aşa cum e ea acum e la amurg şi va apune curând“, a completat el.

Lumea tabloidă va exista etern, aşa cum există în toate ţările pe care le considerăm civilizate şi cu atât mai mult în România, unde s-a demonstrat că presa tabloidă e singurul gen care a reuşit să supravieţuiască crizei.


A plecat şi trupa emisiunii


La polul opus, Dan Capatos nu crede în sfârşitul presei tabloide: „Mi se pare nerealist. Lumea tabloidă va exista etern, aşa cum există în toate ţările pe care le considerăm civilizate şi cu atât mai mult în România, unde s-a demonstrat că presa tabloidă e singurul gen care a reuşit să supravieţuiască crizei. E în firea omului să fie atras de bârfă, de fructul oprit şi de intimităţile persoanelor publice. Nu văd ca cea care se ocupă de aceste lucruri, adică presa tabloidă, să dispară“.

Odată cu grila de toamnă, acesta pregăteşte mari schimbări în structura emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. „Vor fi schimbări majore, însă este prematur să dau în acest moment mai multe informaţii. Vă asigur însă că noul concept este pus la punct până în cele mai mici detalii. Voi avea un nou co-prezentator, poate chiar doi“, spune Capatos.

image

Mircea N. Stoian şi Dan Capatos, la unul dintre ultimele show-uri împreună, alături de asistentele lor, Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu FOTO: Antena 1

Conştient că succesul emisunii sale are două coordonate majore – subiectele de scandal şi invitaţii, pe de o parte, şi asistentele sexy, pe de altă parte – realizatorul nu renunţă la ceea cele care îi asigură audienţe ridicate, chiar dacă presa a speculat despre concedierea Danielei Crudu, din cauza numeroaselor scandaluri în care aceasta a fost implicată. „E posibil să luăm o decizie spectaculoasă în legătură cu asistentele, în sensul că s-ar putea chiar ca numărul lor să crească“, dezvăluie el.
De-a lungul celor patru ani şi jumătate de când show-ul rulează la Antena 1 (februarie 2008), în structura emisiunii au apărut câteva modificări, de la membrii echipei, la ora de difuzare. Dacă la început Dan Capatos a prezentat singur „Un show păcătos“, Mircea Stoian fiind invitat-comentator, la scurt timp, acesta din urmă a fost cooptat permanent în echipă din sezonul 2.
Ulterior, show-ul s-a îmbogăţit cu o trupă, care a părăsit însă emisiunea, odată cu Mircea Stoian. „Nu a mai fost loc şi pentru noi în noul proiect. Am fost anunţaţi de conducere zilele trecute că nu vom mai face parte din show“, a declarat pentru ziarul „Click!“ clăparul Ştefan Ciobanu.

Asistentele sexy, vector de audienţă

În mod paradoxal, deşi au fost nu mai puţin de opt tinere sexy care au animat atmosfera, asistentele sexy au fost o constantă a emisiunii. Cea  mai cunoscută, care a ocupat şi cel mai mult timp scaunul de asistentă (cinci sezoane), a fost Bianca Drăguşanu, un adevărat vector de audienţă prin prisma deselor sale apariţii în presa tabloisă. Prin studiul emisiunii au mai trecut însă, printre altele, Ramona Gabor (sora Monică Gabor) şi starleta porno Eva Kent.

image

De multe ori lider de audienţă pe tronsonul său orar – în ciuda celor care au contestat derapajele invitaţilor – Dan Capatos a avut şi el oferte de a „păcătui“ la alt post de televiziune. Ce l-a determinat să rămână la Antena 1? „Sper că nu este foarte greu din punct de vedere al Antenei 1 să convingă un realizator al ei să rămână. Fiind vorba despre un show de succes pe care îl realizezi de atâţia ani, este firesc să existe şi oferte în toată această perioadă din partea televiziunilor concurente. Mă onorează aceste oferte, însă Antena 1 este casa mea, iar eu niciodată nu am fost un copil care să fugă de-acasă“, conchide realizatorul.

Bianca Drăguşanu (stânga) a fost cea mai longevivă asistentă din emisiune FOTO: Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite