Cum au petrecut Paştele concurenţii de la Survivor România
0Duminică seară a avut loc o ediţie atipică a show-ului de televiziune, Survivor România, transmis de Pro TV. Producătorii emisiunii au avut grijă ca cei 12 concurenţi rămaşi în competiţie să aibă parte de un Paşte aşa cum se cuvine.
Surprizele s-au ţinut lanţ, dar cele mai apreciate au fost surprizele culinare pregătite de Chef FOA. Acesta le-a gătit concurenţilor, direct în Dominicană, o mulţime de preparate savurate la maximum de fiecare concurent.
“Veţi avea astăzi o selecţie de surprize, de momente inedite, de premiere, pentru că în această zi specială meritaţi asta şi pentru că aveţi de oferit, la rândul vostru, multă bucurie şi multe surprize plăcute. Surpriza următoare, care este prima surpriză de mare proporţie şi de mare magnitudine, vine chiar acum. Veţi petrece împreună Paştele în Dominicană, la aceeaşi masă. Ceea ce urmează să aveţi pe masă este pregătit special pentru voi de către cineva care vine de departe, de peste mări şi ţări, ca să facă asta. Este pregătită masa pascală din acest sezon de către un chef autentic de la noi din ţară. Să intre Chef Foa!”, le-a transmis moderatorul emisiunii concurenţilor.
Motivaţia concurenţilor a fost şi mai mare pe traseu, în jocul de recompensă, deoarece echipa câştigătoare a dormit la vilă. Meciul a fost foarte strâns, iar la ştafetă a câştigat tribul Tigrilor. La masa de Paşte, Chef FOA i-a tratat "ca la mama acasă" pe concurenţi cu preparate tradiţionale.
Celebrul bucătar a ascuns şi câte un răvaş cu surprize de proporţii pentru concurenţi. Tribul câştigător al jocului pentru recompensă a beneficiat de un duş, confort şi relaxare după masa de Paşte.