Copiii vor să-şi dovedească talentul culinar în noul sezon „Chefi la cuţite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Chefi la cutite“ va avea parte de concurenţi juniori în noul sezon FOTO Antena 1
„Chefi la cutite“ va avea parte de concurenţi juniori în noul sezon FOTO Antena 1

Sezonul 4 al show-ului „Chefi la cuţite“, difuzat din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, reuneşte talente fragede care sunt convinse că îi pot impresiona pe cei mai obiectivi chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Cu optimismul şi încântarea caracteristică vârstei, copiii vor să arate cât de pricepuţi sunt în arta culinară, gătind preparate inedite sub privirile pline de admiraţie a celorlalţi concurenţi din prima etapă a emisiunii. Micuţii s-au prezentat la audiţiile pe nevăzute, reuşind să-i impresioneze pe cei trei chefi şi să intre în competiţie.

Cărţile de bucate le-au înlocuit cu succes pe cele de colorat în cazul lui Mirt Alexandru, cel mai tânăr dintre concurenţi. La doar 10 ani, acesta combină ingredientele culinare ca un adevărat profesionist şi reuşeşte să îşi stăpânească emoţiile, cel puţin până ajunge în faţa chefilor. Preparatul său, file de păstrăv cu dovlecei şi sos de iaurt, nu impresionează doar prin complexitate, ci şi prin plating. 

mirt alexandru/chefi la cutite foto antena 1
chefi la cutite foto antena 1

Rotaru Alexandru este şi el un exemplu al curajului în faţa provocărilor culinare. În vârstă de 14 ani, acesta încearcă să îndulcească jurizarea chefilor printr-un desert a cărui reţetă o cunoaşte fără să clipească: brownie de ciocolată cu fructe de pădure. 

rotaru alexandru/chefi la cutite foto antena 1
rotaru/chefi la cutite foto antena 1

Mica bucătăreasă Năstase Tania s-a înscris în emisiune pentru a demonstra că sportul şi gătitul au un punct comun. Aceasta a început să practice gimnastica de la vârsta de patru ani, dar pasiunea pentru gastronomie moştenită de la mama sa, bucătăreasă, şi-a cultivat-o prin nenumărate încercări la masa de lucru. Cu o coafură ce îi caracterizează personalitatea jucăuşă, Tania speră ca porţia de clătite cu mascarpone, sos de fructe de pădure şi budincă de vanilie îi va impresiona pe membrii juriului. Chiar şi pe Cătălin Scărlătescu, duşman declarat al acestui tip de desert.

tania/chefi la cutite foto antena 1
tania/chefi la cutite foto antena 1

Testul juniorilor în noul sezon al emisiunii nu este doar pentru micii concurenţi, ci şi pentru chefi, care vor fi nevoiţi să-şi domolească temperamentul vulcanic şi să-şi testeze răbdarea. Totuşi, formatul „Chefi la cuţite“ nu este preferenţial, iar integrarea lor în echipe nu va ţine cont de un număr, ci de înălţimea la care se va ridica fiecare dintre micii bucătari. 

Care este verdictul în ceea ce priveşte preparatele copiilor, cum vor încerca juniorii să demonstreze că nu se lasă mai prejos de un bucătar pasionat şi care vor fi reacţiile chefilor când simpaticii concurenţi vor intra în platou, toate începând din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, în noua ediţie a competiţiei culinare „Chefi la cuţite“.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite