Clubul devoratorilor de TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul devoratorilor de TV
Clubul devoratorilor de TV

Vedeta Pro TV, Andreea Esca a sărbătorit vacanţa de vară alături de familie şi prieteni.  Pen­tru a petrece cât mai plăcut perioa­da concediului, Andreea, Alex, soţul său şi cei doi copii ai lor, Alexia şi Aris, au ales patru destinaţii de vis, printre care: Antalya, Nisa şi Corsica.

Întrebări şi Răspunsuri

Mihaela Popescu: Mi-ar plăcea să aflu cât mai multe despre actriţa Edith Gonzalez, vedeta telenovelei de la Acasă TV „Dona Barbara“. Am aflat că a avut un accident.

Adevărul: Aşa este Mihaela. Edith Gonzalez a tras o spaimă îngrozitoare la filmări, în timp ce conducea un tractor. Actriţei nu i-a fost în niciun moment teamă de provocările pe care rolul din „Dona Barbara“ i le-a adus, chiar dacă a trebuit să înveţe să fumeze, să tragă cu arma sau să călărească.

Totuşi, când a fost vorba să conducă un tractor, Edith Gonzalez s-a speriat, mai ales pentru că nu reuşea să găsească frâna. „Dona Barbara“ trebuia să aibă un atac de furie, să se urce în tractor şi să distrugă totul în calea ei, inclusiv pe Santos, dacă nu se dădea la o parte.


George Mirică: Mi-a plăcut mult de actriţa Julia Louis-Dreyfus în serialul „Seinfeld“ şi m-am bucurat când am văzut-o şi în producţia „Aceeaşi Christine, alte aventuri“. Aveţi noutăţi despre ea?

Adevărul: George, Julia Louis-Dreyfus, protagonista comediei „Aceeaşi Christine, alte aventuri“ transimisă la Pro Cinema, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00, este într-o formă de invidiat la cei 48 de ani pe care i-a împlinit anul acesta. Actriţa a apărut pe coperta revistei „Shape“, unde şi-a etalat „pacheţelele“ de muşchi şi, totodată, a dezvăluit modul în care se menţine în formă.

Totuşi, vedeta serialului a mărturisit că are o slăbiciune pentru şuncă, la care încearcă cu greu să renunţe. Soluţia pe care a găsit-o Julia este una intermedia­ră – a izgonit pentru totdeauna baconul din casa ei şi s-a decis să cumpere numai produse organice de la fermierii locali, pentru a încuraja producţia autohtonă.


Ciprian Dadu: Am auzit că, din toamnă, va începe un serial la postul de televiziune Prima TV, care o va avea protagonistă pe Andreea Raicu. Cum se va numi serialul şi în ce stadiu sunt pregătirile?

Adevărul:  Ciprian, serialul se va numi „Efect 30“ şi va începe, aşa cum ai fost informat, din toamnă. Chiar zilele trecute actorii, care fac parte din distribuţie, au participat la şedinţa foto premergătoare lansării producţiei. Andreea Raicu şi ceilalţi protagonişti ai serialului au probat outfituri în trend şi au intrat în pielea personajelor pe care le interpretează.

Un detaliu care va fascina în această producţie este garderoba personajelor, care cuprinde ţinute dintre cele mai sexy, rochii elegante power-dressing pentru birou, accesorii vintage, articole stil „british contryside“ şi multe altele. Ciprian Sipos este stilistul serialului şi se va ocupa de imaginea personajelor din „Efect 30“. El declară că, din punct de vedere al vestimentaţiei, fiecare personaj are o notă caracteristică. Protagonistele ştiu să poarte hainele cu atitudine şi se doreşte ca serialul să devină un trendsetter.


Ce ţi-ar plăcea să vezi la TV?

Simona Mihai (32 de ani, Secăria)


Îmi place enorm rubrica „ce ţi-ar plăcea să vezi la TV“, în care toţi iubitorii de televiziune îşi pot spune părerea în ceea ce priveşte programele sau peliculele difuzate de posturile TV. Vă apreciez mult că vreţi să interacţionaţi cu telespectatorul de rând şi, pentru că ţineţi cont de mesajele noastre. Îmi place că nu promovaţi producţiile proaste, ba mai mult recomandările cinematografice pe care Ghid TV le pune la dispoziţia devoratorului de pelicule sunt foarte apreciate de criticii de film. Dovadă şi punctajul pe care îl primesc.

Comentariul săptămânii

Cetăţean democrat: „Democraţia şi dreptul de a huidui“

image
image
image
image

Dreptul de a huidui este dreptul unui om liber. Este un drept democratic. Un drept câştigat şi garantat. În democraţie, cetăţeanul are la dispoziţie două instrumente, perfect democratice şi la fel de legitime, pentru a-şi exprima aprobarea sau dezaprobarea: aplauzele şi huiduielile. Primele, pentru a recompensa, ultimele, pentru a sancţiona.

Petre: „ Nu ţiganii sunt problema“

De ce nu se comportă ţiganii, în Austria de exemplu, aşa cum se comportă în România. Răspunsul îl ştie toată lumea: pentru că nu pot. Cu ce este mai bun judecătorul, poliţistul sau procurorul care se mânjeşte cu banii de şpagă a ţiganului?

Vacanţă de star

Andreea Esca a fost în Antalya

În câteva cuvinte, va­canţa Andreei Esca a însemnat plajă, munte, familie şi foarte mulţi prieteni. Antalya a fost primul loc vizitat, despre care vedeta spune că oferă cele mai bune condiţii pentru o vacanţă alături de copii din punct de vedere al raportului calitate/preţ. Andreea şi Alex s-au întâlnit şi cu CRBL şi soţia lui, Elena, cu care s-au întins „la poveşti“.

A doua destinaţie a fost Nisa, oraş în care părinţii lui Alex au o casă de vacanţă. Aici, Alex şi Aris au fost extrem de bucuroşi să-şi revadă bunicii, mai ales că îi văd de câteva ori pe an. Au urmat câteva zile de concediu în Corsica, unde locuieşte un bun prie­ten al soţului ei, prieten al cărui tată împlinea vârsta de 81 de ani. Ultimul loc de pe harta de vacanţă a fost un sat din Făgăraş, unde Andreea se ducea în copilărie.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite