Cine sunt vedetele care au ajuns în finala „Asia Express“ şi care este marele premiu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semifinala „Asia Express“ echipele formate din Raluka şi Ana Baniciu, Daniela Crudu şi Vica Blochina şi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu s-au „luptat“ pentru a ajunge în finala concursului.

Drumul Dragonului a ajuns aproape de final. În semifinala „Asia Express“ difuzată pe 2 aprilie, la Antena 1, au fost stabilite echipele care se vor lupta în finala din această seară, 3 aprilie, de la ora 20.00, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. 

După probele dificile ale semifinalei, Vica Blochina şi Daniela Crudu au părăsit competiţia. „Sincer, nu m-am aşteptat nicio secundă să ajungem atât de departe. Pentru noi, miza cea mai importantă a fost să putem înainta cât mai mult în competiţie şi să ne bucurăm de tot“, au afirmat cele două. 

Astfel, în finala „Asia Express“, Liviu Vârciu va lupta alături de Andrei Ştefănescu împotriva echipei formate din Ana Baniciu şi Raluka. 

„Va fi ziua crucială pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce avem mai bun şi vom încerca să ne autodepăşim. Cine e mai bun să câştige!”, au declarat Liviu şi Andrei. 

„Dacă am ajuns până aici, cred că trebuie să şi câştigăm. Urmează o finală crâncenă, dar frumoasă“, a afirmat şi Raluka. 

Cele trei echipe au avut de trecut prin mai multe probe eliminatorii. Fiecare echipă a primit câte o hartă care urma să o conducă la tablete pe care erau înregistrate mai multe întrebări legate de parcursul show-ului până în prezent.

Un răspuns greşit echivala cu cinci minute de întârziere. După un scurt parcurs făcut la bordul unor maşini oprite la ocazie, concurenţii şi-au continuat drumul cu ajutorul unor ricşe.

Imagine indisponibilă

După ce au avut de răspuns la câte două întrebări de echipă, concurenţii au primit câte un plic în care erau nişte medalioane, pe spatele cărora erau înscrise mai multe cifre dintre care, măcar una, trebuia să fie inclusă în numărul maşinii cu care urmau să continuie drumul spre capitală.

Imagine indisponibilă

Nouă proba la care au fost supuşi competitorii a fost umplerea unui sac cu exact şapte kilograme de excremente de liliac ridicate dintr-o peşteră. Liviu şi Andrei au ajuns primii la această destinaţie, urmaţi de Raluk şi Ana. Cele două echipe au terminat cu brio şi această încercare şi apoi au plecat spre următorul punct de interes, „capul dragonului“, unde îi aşteptau următoarele tablete cu întrebări.

Deşi au umplut sacul cu excremente mai repede decât celelalte echipe, Vica şi Cruduţa nu au ştiut să răspundă la întrebarea pusă, astfel că au primit o nouă penalizare de cinci minute.

Imagine indisponibilă

A două zi dimineaţă, concurenţii au reluat competiţia, după ce şi-au găsit un adăpost pentru noapte. Liviu şi Andrei au decis să ajungă la turnul dragonului pe jos căci ţinta era deja vizibilă cu ochiul liber. Avantajate de situaţie au fost şi Raluka şi Ana care au fost conduse până la destinaţie cu maşina chiar de gazdele lor de pe noapte.

În vârful turnului concurenţii erau aşteptaţi de câte o tăblie pe care era scris vechiul nume al capitalei Bangkok, un şir de 21 de cuvinte greu de rostit care trebuia memorat şi spus la trecerea peste o apă absolut necesară pentru a ajunge la întâlnirea cu Gina.

Raluk şi Ana au sosit primele la punctul de trecere a răului. Au reuşit la proba dificilă de a rosti cuvintele de pe tăblie şi au plecat mai departe. Cei doi băieţi au sosit pe locul doi însă ei nu au reuşit din prima astfel încât au fost obligaţi să mai aştepte 5 minute până la următoarea încercare. De această dată, au reuşit şi au plecat şi ei în traversarea apei cu vaporaşul.

Imagine indisponibilă

Nu peste mult timp, Vica şi Daniela au ajuns şi ele la punctul în care trebuiau să rostească textul de pe tăbliţă. Le-a ieşit din prima încercare şi apoi şi-au văzut de drum spre ultima destinaţie.

La sosirea pe malul celălalt al răului echipele au fost supuse unei noi încercări: să facă un puzzle cu piese primite de-a lungul timpului de la Gina care odată făcut relevă adresa la care concurenţii erau aşteptaţi de Gina.

Adresa era acoperişul unuia dintre cele mai înalte turnuri din Bangkok. Prima echipă ajunsă în faţă Ginei a fost cea alcătuită din Raluk şi Ana în timp ce Liviu şi Andrei au venit pe locul doi şi implicit s-au calificat în marea finală „Asia Express“. 

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite