Cine sunt primii finalişti „Românii au talent“ aleşi de public şi pe cine a salvat juriul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magicianul Magitot s-a clasat pe locul trei în prima semifinală Românii au talent FOTO Pro TV
Magicianul Magitot s-a clasat pe locul trei în prima semifinală Românii au talent FOTO Pro TV

Telespectatorii au ales primii patru finalişti de la „Românii au talent“, în timp ce juriul a avut şansa de a salva un al cincilea concurent. Tot vedetele au fost cele care au propus şi două numere pentru premiul de originalitate şi, coincidenţă, acestea au coincis şi cu preferinţele publicului.

Croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul, a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent“.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoarea Ema Stoian (10 ani), pentru care Andra a apăsat butonul auriu. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani). 

Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea unanimă a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot. De precizat că vedetele au făcut propunerile înainte de a afla cum au votat telespectatorii. 

Din păcate, Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu, Daniela Machidon (18 ani), studenta la Medicină care cântă operă, nu a trecut mai departe. 

Momentele finaliştilor Românii au talent 2019, în ordinea preferinţelor publicului

1. Ana Maria Pantaze

   

2. Ema Stoian

     

3. Magitot

4. Rareş Bratu

5. Andreea Tucaliuc

  

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite