Cine sunt finaliştii X Factor 2018: Horia Brenciu a rămas fără concurent în finală. Interpretările care au impresionat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Santiago FOTO Antena 1
Bella Santiago FOTO Antena 1

Cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „X Factor“ au fost aleşi prin voturile publiclui şi vor lupta pentru marele premiu duminica viitoare, în ultima ediţie a show-ului.

Bella Santiago (echipa Deliei), Doiniţa Ioniţă şi Ioana Bulgaru (echipa lui Ştefan Bănică Jr.) şi Cristian Moldovan (echipa lui Carla's Dreams) sunt finaliştii „X Factor“ de anul acesta. 

Trupa Vox, a lui Horia Brenciu, nu a reuşit să strângă suficiente voturi din partea telespectatorilor, aşa că artistul a rămas fără reprezentant în finala X Factor. 

Duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, se va decice câştigătorul trofeului „X Factor“ şi al premiului în valoare de 100.000 de euro. 

Seara trecută, în semifinala acestui sezon, a fost luptă strânsă. Cei opt concurenţi şi-au pus la bătaie toate atuurile, ştiind că jumătate dintre aceştia vor pleca acasă până la finalul ediţiei. 

„Momentul de aur al serii“, după spusele Deliei, a fost cel al filipinezei Bellei Santiago, care a cântat „It's all coming back to me now“ şi „Hora din Moldova“. 

Ştefan Bănică va avea în acest sezon două concurente în finala X Factor. Ioana Bulgaru a făcut senzaţie nu doar cu apariţia sa, ci şi cu piesa „Toy“, a câştigătoarei Eurovision 2018, Netta. 

   

Cea de-a doua interpretare a Ioanei a fost o piesă din repertoriul lui Dan Spătaru, „Ţărăncuţă, ţărăncuţă“.

   

La rândul ei, Doiniţa Ioniţă a reuşit să impresioneze publicul cu interpretările „De-ar fi să vii“ şi „Stone Cold“. 

    

Marea surpriză a fost Cristian Moldovan, care a reuşit să aibă cel mai bun moment al său de până acum, cu celebra piesă a trupei Cargo, „Ploaia“. Despre el, antrenorul său, Carla's Dreams, consideră că este omul care a crescut cel mai mult din audiţii şi până acum. 

    

Vox, singura din echipa lui Horia Brenciu care a rezistat până în semifinală, a intrat pe scenă cu emoţii uriaşe din cauza unei răguşeli care nu îi dădea pace Iulianei, solista grupului. Trupa nu a reuşit însă să convingă telespectatorii că merită un loc în finala X Factor. 

    

    

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite