Cine sunt „bărbaţii“ noului sezon „Te cunosc de undeva“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a anunţat vedetele feminine ale sezonului 13 „Te cunosc de undeva“, Antena 1 dezvăluie şi cei cinci bărbaţi celebri care se vor supune transformărilor toamna aceasta.

Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Ţociu, Alin Gheorghişan şi Jean de Craiova sunt vedetele masculine care vor urca din 8 septembrie pe scena de la „Te cunosc de undeva!“ curioşi să afle ce a pregătit pentru ei ruleta personajelor. 

„De ani de zile îmi doream să vin la «Te cunosc de undeva!» şi mă bucur că, în sfârşit, acest lucru se întâmplă. Aş vrea ca această emisiune să mă schimbe radical, să mă ajute să mă descopăr şi să mă dezvolt pe partea de show“, spune Mihai Trăistariu.

mihai traistariu foto antena 1

„Când m-au sunat să mă invite, am crezut iniţial că au greşit numărul... (râde). După o zi de gândire, am acceptat. De ce? Pentru că îmi place show-ul şi felul în care s-a dezvoltat. Dar şi pentru că am simţit că are nevoie de talentul şi determinarea mea“, adaugă Romică Ţociu, amuzat.

romica tociu foto antena 1

   

„M-am convins că e bine să vin la «Te cunosc de undeva!», pentru că este o experienţă nouă din care pot învăţa multe. De asemenea, am vrut să ies din starea mea de confort şi, de ce nu, să-mi creez noi amintiri“, spune şi Connect-R.

connectr foto antena 1

Pentru Jean de la Craiova aceasta este a doua participare la „Te cunosc de undeva!“. „De data asta voi fi un perfecţionist. Şi vreau să le demonstrez telespectatorilor că pot cânta orice gen de muzică. De când am participat prima dată (în sezonul patru) şi până acum mi s-a mai descâlcit limba şi mă simt mai în elementul meu. Cred că o să mă amuz teribil alături de noii mei colegi“, adaugă Jean.

Imagine indisponibilă

La rândul său, Alin Gheorghişan, artist la Teatrul de Revistă «Constantin Tănase» din Bucureşti, spune că s-a bucurat mult atunci când a fost invitat să participe la show. „Această invitaţie înseamnă foarte mult pentru mine. Mi-am dorit să vin în primul rând pentru că iubesc acest format care presupune să cânt şi să joc şi, în al doilea rând, pentru că îmi doresc să mă fac cunoscut“, spune Alin.

alin gheorghisan foto antena 1

Alături de Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Ţociu, Alin Gheorghişan şi Jean de Craiova, pe scena de la „Te cunosc de undeva!“ vor concura în acest sezon Raluka şi Ana Baniciu, care vor cânta în duet, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu şi Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite