Cine sunt „Art of Robots”, dansatorii care au câştigat premiul de originalitate la „Românii au talent” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa „Art of Robots” / FOTO PRO TV
Trupa „Art of Robots” / FOTO PRO TV

Trupa de dansatori „Art of Robots” a câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, al celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Românii au talent” în finala desfăşurată vineri, 28 mai.

Cei patru membri ai trupei „Art of Robots” au între 20 şi 26 de ani şi vin din Republica Kârgâză. Băieţii s-au întâlnit pentru prima dată când s-au strâns la aeroport, pentru a veni în România, la preselecţiile filmate pentru ”Românii au talent”. Se ştiau doar de pe Internet, unde s-au cunoscut, s-au împrietenit şi au gândit proiectul cu care să se prezintă astăzi pe scenă.

Sunt din oraşe diferite, din mai multe zone ale Kârgâstanului şi fiecare spune că este o fire artistică. Unul dintre ei este magician şi face diverse trucuri de iluzionism, altul este vlogger şi are deja peste 1 milion de abonaţi pe TikTok, în timp ce ceilalţi doi membri sunt pasionaţi de fotografie şi editare foto-video.

Ideea le-a venit în timpul pandemiei, dorind să îmbine elementele moderne ale dansului cu vibe-ul retro şi ideea de clasic: prin costume şi scenografie. În preselcţiile de la „Românii au talent” a fost pentru prima dată când au dansat împreună pe o scenă. Până atunci s-au antrenat şi au comunicat doar online.

Părinţii lor nu înţeleg ce fac ei şi nu sunt susţinuţi de către aceştia, care încearcă mai degrabă să îi îndrume spre alte cariere, mai serioase şi mai sigure.

Citeşte şi:

Ana Maria Mărgean este câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent” VIDEO

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite