Cine este câştigătoarea „Bravo, ai stil“ şi ce noutăţi au pregătit producătorii pentru următorul sezon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil“ şi-a desemnat câştigătoarea. După ce timp de patru luni au urmărit concurentele evoluând din punct de vedere stilistic şi expunându-şi alegerile vestimentare, sub îndrumarea celor patru membri ai juriului, Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Răzvan Ciobanu, telespectactatorii au ales prin vot câştigătoarea show-ului de la Kanal D.

Iuliana Doroftei, o tânără în vârstă de 19 ani din Constanţa, a fost desemnată Cea mai stilată femeie din România în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!“, de la Kanal D. Tânăra a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, reuşind să obţină 57,3% din voturile telespectatorilor. 

Iuliana studiază Economia Turismului Intern şi Internaţional, în cadrul Universităţii Române Americane şi a cochetat cu  modelingul. În 2015, tânăra s-a clasat pe locul trei la concursul Miss România, în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week. 

„Nu am cuvinte să vă mulţumesc şi să vă spun spun cât de bucuroasă sunt!“, a declarat, cu lacrimi în ochi, Iuliana, câştigătoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”.

image

Iuliana Doroftei, câştigătoarea „Bravo, ai stil“, alături de cântăreaţa Aris FOTO Kanal D

image

Iuliana Doroftei a obţinut locul III la Miss România 2015, la Bucharest Fashion Week FOTO Facebook

Tânăra s-a remarcat de-a lungul competiţiei prin „eleganţă şi delicateţe“ şi, aşa cum au susţinut membrii juriului în gala finală, a demonstrat că a evoluat de la „o fată timidă, nesigură, la o femeie în toată puterea cuvântului, stăpână pe alegerile ei stilistice“.

image

Iuliana Doroftei FOTO Facebook 

image

Iuliana Doroftei FOTO Facebook 

Emiliana Burghelea (18 ani), tot din Constanţa, s-a clasat pe locul secund, obţinând 42,7% din voturile telespectatorilor, în marea finală. 

image

Emiliana Burghelea, finalistă „Bravo, ai stil“ FOTO Kanal D

Bianca a părăsit competiţia cu un procent de 17% din voturile celor de acasă, după ce a fost criticată aspru de Răzvan Ciobanu, dar şi de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.    

Concurentele şi-au dat, cum ar zice Maurice Munteanu, „doctoratul în ţinute spendide şi nu numai“, susţinute fiind din public de fostele concurente ale celor trei sezoane. Show-ul a fost condimentat cu un tango executat de Ilinca Vandici şi de Victor Slav, precum şi de trecerea în revista a celor mai amuzante momente din sezonul trei „Bravo, ai stil!“. Nu au lipsit nici intervenţiile din public ale părinţilor veniţi să îşi susţină fiicele aflate pe podium. Victor Slav, Alex Velea şi Bogdan Vlădau au punctat şi ei apariţiile concurentelor.

bravo ai stil foto kanal d

Bogdan Vlădău, Victor Slav şi Alex Velea au punctat apariţiile concurentelor cu „Like“ FOTO Kanal D

La sfârşitul show-ului „Bravo, ai stil“ prezentatoare emisiunii, Ilinca Vandici (31 de ani), a anunţat un nou sezon al emisiunii, la începutul anului 2018, cu menţiunea că următoarea ediţie va fi realizată cu cele mai bune foste concurente din toate cele trei sezoane şi se va numi „Bravo, ai stil! All Stars“.

bravo ai stil foto kanal d

Ilinca Vandici a primit o caricatură de la Alina, una dintre finalistele concursului FOTO Kanal D

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite