„Chefi la cuţite“ aduce un concept special: „Trecem la un alt nivel“. Când va fi difuzată ediţia „Titani la cuţite“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea vor face echipă cu alţi chefi celebri FOTO Antena 1
Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea vor face echipă cu alţi chefi celebri FOTO Antena 1

„Chefi la cuţite“ vine cu o ediţie specială, „Titani la cuţite“, care va fi difuzată în două zile consecutive şi care aduce un concept special.

„Chefi la cuţite“, show culinar difuzat de Antena 1, vine cu un concept special ce se va desfăşura pe durata a două zile – 29 şi 30 aprilie. 

„Titani la cuţite“ propune o nouă competiţie între cei trei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. 

De această dată, ei vor face echipă cu alţi chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o ... statuie. 

Chef-ul a cărui echipă câştigă va avea propria statuie în platoul emisiunii pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului. 

Chef-ul a cărui echipă câştigă va avea propria statuie în platoul emisiunii FOTO Antena 1

Chef-ul a cărui echipă câştigă va avea propria statuie în platoul emisiunii FOTO Antena 1

Mecanismul este simplu. Nouă chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Prisecaru) vor pregăti câte un preparat. 

Imagine indisponibilă

Chef Nicolai Tand este unul din concurenţii ediţiei speciale FOTO Antena 1

La fel ca în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparţine fiecare farfurie şi îşi vor forma echipele în funcţie de ce gustă. Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu trec şi ei la treabă. Câştigătorii vor fi stabiliţi în urma degustărilor efectuate de diverşi invitaţi.

„Nivelul competiţiei va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră“, a declarat Florin Dumitrescu.

Cei nouă chefi vor pregăti farfurii spectaculoase FOTO Antena 1

Cei nouă chefi vor pregăti farfurii spectaculoase FOTO Antena 1

„A fost o altfel de competiţie chiar şi pentru noi. Dar a ieşit foarte mişto. Suntem cu toţii din aceeaşi breaslă, ne ştim de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum şi, vă daţi seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieşit... ce trebuie“, a completat şi Cătălin Scărlătescu.

„A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuţite. Eu am prins şi mai tare gustul competiţiei, mi-a fost dor de bucătărie şi... cine nu ar vrea să i se ridice statuie (râde)“, a mărturisit Sorin Bontea.

„Vă daţi seama cum este să stai printre farfuriile a nouă chefi?! Ce gusturi, ce mirosuri?! Au fost nişte zile de filmare foarte complicate (râde). Lăsând gluma la o parte, eu pot să vă spun că a fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei trei Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei“, a spus şi Gina Pistol. 

Cei nouă chefi vor pregăti farfurii spectaculoase FOTO Antena 1

Chefii vor găti preparate speciale FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite