Cel mai revoluţionar moment de la „Românii au talent“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ATITUDINE Membrii juriului emisiunii „Românii au talent“ au avut curajul să conteste voalat sistemul din România care „omoară“ imaginaţia copiilor, după un număr în care o concurentă s-a lăsat influenţată de profesorul său.

Membrii juriului „Românii au talent“ vs sistemul din România 

Venirea pe scenă a Anei Maria Doană a fost întâmpinată cu entuziasm de către juriul emisiunii, însă odată ce tânăra în vârstă de 11 ani a început să cânte piesa „Iartă“, a celebrei Mihaela Runceanu, vedetele şi-au schimbat părerile. Membrii juriului au considerat că piesa nu este potrivită vârstei sale, în ciuda unui moment emoţionat. „Fac ore de canto în particular cu un profesor, el mi-a ales piesa“, a recunoscut concurenta. „N-ar fi rău să cânţi cu totul altceva“, a sfătuit-o Andra, ca mai apoi Ana Maria să interpreteze melodia „Hey Mama“, colaborarea dintre David Guetta şi Nicky Minaj. Noua interpretare i-a convins pe membrii juriului să îi ofere cei patru de „Da“ necesari pentru a merge mai departe şi i-a aruncat într-o discuţie despre sistemul de valori şi cel educaţional.

„Ce-ai zice tu dacă de astăzi te consideri un om mare şi iei hotărâri în ceea ce te priveşte. Ducându-te la şcoală, luând note bune, făcând ore de canto cu domnul profesor, dar încercând să faci ceea ce simţi tu“, i-a spus Andi, dar Ana Maria i-a răspuns că ea crede în profesorul ei, după care şi-a schimbat opţiunea în aplauzele juriului şi publicului.

„De 59 de ani am vrut să strig asta, «Nu mai cred în profesori», şi nu m-au lăsat!“, a completat Florin Călinescu, oferindu-i un „Da“, ca mai apoi întregul juriul să scandeze versurile „We Don't Need No Education“ şi să fredoneze celebra piesă „Another Brick In The Wall“ de la Pink Floyd. Andi Moisescu a lăsat masa juriului şi a trecut pe scenă acolo unde a realizat un „solo la mătură“, imitând sunetele de chitară a le piesei. 

image

Florin Călinescu a savurat din plin acordurile piesei „Another Brick In The Wall“ FOTO Captură Pro TV 

„De ce îi chinuim noi pe copii?“, a întrebat Florin Călinescu. „Noi îi naştem foarte mişto şi le omorâm imaginaţia cu c*****l ăsta de sistem. Sunt perfect de acord cu tine“, i-a replicat Andi Moisescu. 

image

Andi Moisescu, într-un număr personal de „solo la mătură“ FOTO Captură Pro TV 

Momentul în care Ana Maria Doană cântă piesa „Iartă“, precum şi reacţiile juriului, pot fi văzute aici

image

 

Românii au talent, audienţă în scădere

3 milioane de români s-au uitat la ultima ediţie a show-ului „Românii au talent“, cifra fiind în scădere cu 600.000 de telespectatori faţă de episodul trecut 

Un număr fenomenal: Metallica la ţambal

Trupa Melodi a fermecat auzul juriului şi publicului cu interpretarea piesei „Nothing Else Matter“, a grupului Metallica, la patru instrumente: percuţie, contrabas, fluier şi ţambal. Cei patru membri au demonstrat că au muzica în sânge şi au impresionat-o pe Andra: „Mie mi se pare că e reţeta potrivită pentru «Românii au talent» şi exact ce îmi doresc să aud aici şi acum“. Trupa a mers în etapa următoare cu patru de „Da“. 

romanii au talent/trupa melodi foto pro tv

FOTO Pro TV 

Andi Moisescu şi-a ales favoritul şi l-a trimis direct în semifinală, după ce a apăsat butonul auriu. Membrul juriului a fost impresionat de Barra Gabor Orban, un tânăr pasionat de bike trial. Acesta a executat sărituri incredibile cu bicicleta şi elemente care au ţinut publicul cu sufletul la gură până la final atunci când concurentul şi-a sărutat iubita din cădere, aflată pe podea. „Vreau să spun un singur lucru: avem o comunitate extraordinară de bikeri de trial şi mă bucur foarte tare să văd că, aproape în fiecare sezon avem câte un reprezentant şi mai bun. Aş vrea să dau un semnal pentru toţi cei care doresc să investească în acest sport şi vreau să fiu unul dintre marii susţinători ai acestei categorii. Drept pentru care, dragă Gabor Orban, te duci direct în semifinală“, a zis Moisescu înainte de a apăsa butonul auriu. 

romanii au talent/gabor orban foto pro tv

FOTO Pro TV 

Numărul de magie cu cărţi prezentat de Alin Cubix, în care membrii juriului au devenit magicieni şi concurentul spectator, a răspândit vraja în platoul emisiunii. „A fost un moment foarte reuşit, e limpede. N-am simţit nevoia să mă întreb cum a făcut. La mine ăsta este lucrul cel mai important atunci când am un magician în faţă“, a zis Moisescu.

Bătrânul cupletist nu te lasă să fii trist

Florin Zgavârdici, un pensionar în vârstă de 82 de ani, i-a impresionat şi i-a cucerit iremediabil pe toţi cei prezenţi în sală, dar şi pe membrii juriului, după ce venit la „Românii au talent“ să demonstreze că talentul nu are vârstă. Cu un timbru care nu te poate lăsa indiferent, dar şi cu un umor fantastic, simpaticul bătrânel a interpretat un colaj muzical, „Ce mai faci, Maria?“. Atât spectatorii, cât şi membrii juriului s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda. „Vă mulţumesc frumos pentru că ţineţi acest gen, care e din ce în ce mai rar, în viaţă“, i-a spus Florin Călinescu, completat fiind de Andra: „Vă admir şi mă înclin!“. „Sunteţi unul dintre artiştii români care merită aplauze în picioare, iubire şi respect“, a precizat şi Mihaela Rădulescu. 

image

FOTO Pro TV 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite