Ce spune Denise Rifai despre Dan Negru după ce acesta „a umilit-o” în propria emisiune

0
0
Denise Rifai şi Dan Negru
Denise Rifai şi Dan Negru

Denise Rifai a vorbit despre emisiunea în care l-a avut partener de dialog pe Dan Negru, mărturisind că acesta a fost un invitat imprevizibil.

Denise Rifai a vorbit într-un interviu acordat jurnaliştilor Click.ro despre emisiunea în care l-a avut invitat pe Dan Negru. Dialogul a stârnit reacţiile internauţilor, aceştia fiind de părere că invitatul a reuşit să o pună pentru prima dată în dificultate pe incisiva prezentatoare.

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, ştiu că şi el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranţă au existat momente amuzante, care le-au descreţit frunţile. Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut. (râde)“, a spus Denise.

Prezentatorul Antenei 1 a pus-o de câteva ori în dificultate pe mai tânăra lui colegă, dovedindu-se a nu fi un interlocutor foarte comod.  Aceasta a fost vizibil iritată de mai multe ori atunci când Negru sărea peste regulile formatului show-ului său. Negru i-a sunat în emisiune, punând-o în stand-by pe Denise, pe marele actor Florin Piersic, şi pe Ovidiu Cuncea. Un alt moment tensionat a fost cel în care Dan Negru s-a ridicat de pe scaun şi a atins-o pe prezentatoare, dorind să pună în scenă tehnicile prin care îi făcea pe invitaţii din emisiunile sale să vorbească, povestind despre experienţa de la show-ul „Te pui cu blondele?”. La un moment dat, Denise nu s-a mai putut abţine şi i-a spus lui Dan Negru extrem de tăios: „Nu sunteţi un invitat foarte confortabil”.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri