Ce spune Cosmin Seleşi, prezentatorul emisiunii „Aventură cu patru stele“, despre experienţa din Grecia: „Nu cred că am mers aşa de mult în viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru vedete în fiecare ediţie, patru destinaţii superbe din Grecia, competiţie şi mult umor. Asta promite „Aventură cu patru stele“,  noul show care începe la Antena 1 din 14 august şi care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi de la 20.30.

Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului a dezvăluit telespectatorilor primele impresii. 

„Nu cred că am mers aşa de mult în viaţa mea. Cel puţin nu la temperaturi de 42 de grade. A fost un proiect pe care mi l-am dorit, un proiect extrem de frumos şi tot atât de obositor, un proiect în care am râs mult şi am descoperit nişte locuri absolut spectaculoase. Vedetele venite în această aventură, probele la care au fost supuse, situaţiile prin care trec,  ipostzele noi în care se află, nişte personaje noi demenţiale, greci veritabili, toate astea sunt ingredientele unui show de vară care sunt convins că o să placă“, a declarat el. 

Filmările au durat o lună de zile şi au avut loc în Maroneia, Costa Ionica Perdika Karavostasi, Volos şi insula Evia. Printre vedetele care au acceptat această aventură se numără Nea Mărin, pentru prima oara în postura de concurent, Carmen Tănase, Gina Pistol, Flick, Speak, Daniela Crudu, Şerban Copoţ, Romică Tociu şi Paula Chirilă. 

„Aventură cu 4 stele“ este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite