Ce programe au pregătit Kanal D, Antena 1 şi Pro TV pentru 1 Decembrie: postul Intact va difuza toată săptămâna ediţii speciale ale celor mai puternice emisiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătorirea Zilei Naţionale a României, dar şi aniversările a celor mai puternice posturi de televiziune prilejuieşte un program complex. „Adevărul“ vă prezintă ce puteţi vedea pe micile ecrane în această săptămână, dar şi pe data de 1 Decembrie.

Pentru că sărbătoreşte 23 de ani de la înfiinţare, Antena 1 a pus la punct o săptămână eveniment, marcată de trecerea la format full HD. Începând de astăzi, 28 noiembrie, sub sloganul „Vezi ce trăieşti“, Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă, cu modificări majore, atât la nivel vizual, tehnic, cât şi la nivelul conceptului editorial. Noul platou al Observatorului, întins pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, este dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, iar la nivel vizual, platoul va beneficia de un ecran absolut spectaculos, de 14,5 metri lungime şi peste 2,5 metri înălţime. Pe lângă modificări tehnologice, vor exista noutăţi şi la nivel de grafică: piesa centrala a noului Observator este ecranul LED de circa 30 mp. Elementele de diferenţiere ale Observatorului în contextul actual sunt story-urile de autor realizate de o echipă nouă de reporteri, producători, editori şi cameramani şi continuarea seriei de campanii de responsabilizare socială.

image

Luni şi marţi, Antena 1 va difuza ediţii speciale ale emisiunii „Chefi la cuţite, doar că de această dată concurenţii sunt vedete mai mult sau mai puţin talentate la gătit. Mecanismul ediţiei speciale este acelaşi ca în formatul original, însă premiul de 3.000 de euro va fi donat.

Amna, Răzvan şi Dani, Amalia, Flavia şi Cătălin Oprişan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleşi, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Şerban Copoţ, Maria Buză, Dima Trofim şi Diana Munteanu îşi vor ascuţi cuţitele, vor scoate de la naftalină reţete care mai de care mai speciale şi îşi vor condimenta farfuriile cu multă imaginaţie pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe. Dintre aceştia, fiecare chef îşi va alege câte doi oameni pentru a-şi forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

image

„La etapa degustării pe nevăzute au fost câteva nume de vedete care m-au surprins plăcut atunci când am aflat ce gătiseră. Nu mă aşteptam“, spune Cătălin Scărlătescu. La rândul lui, Sorin Bontea adaugă: „Vedetele din această ediţie specială au parte de exact acelaşi scenariu prin care trec concurenţii pe care îi vedeţi la «Chefi la cuţite». Vin, gătesc, se străduiesc să facă într-o oră o farfurie cu care să ne convingă, iar noi degustăm şi jurizăm pe nevăzute. Apoi, cei care primesc cuţitele, intră în etapa testării şi dintre aceştia ne vom alege echipele.“ „A fost interesant să vedem atâtea vedete la treabă“, spune şi Florin Dumitrescu. „Nu mă aşteptam ca unii dintre ei chiar să găteasca, Nicolai Tand ne-a uns pe suflet cu ceva ce nu am mai mâncat de mult timp şi mă bucur că am gustat în sfârşit din ceva gătit de prietenul Aradits“, a adăugat Dumitrescu.

image

Ziua de 29 noiembrie, când Antena 1 împlineşte 23 de ani de la lansare, începe cu o ediţie „Neatza cu Răzvan şi Dani“ de sărbătoare în care sunt invitate toate vedetele postului, multe dintre acestea fiind surprinse în situaţii şi contexte în care nu le-aţi mai văzut până acum.

image

Pe 1 Decembrie, de ziua tuturor românilor, copiii îi vor încânta pe telespectatori cu candoarea, talentul şi inocenţa lor adunate în numere artistice dintre cele mai frumoase şi surprinzătoare, într-o ediţie specială „Next Star“, prezentată de Dan Negru. Opt vedete – Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Cătălin Moroşanu, nea Mărin şi Gelu Voicu – vor face echipă cu tot atâţia copii talentaţi care au participat la „Next Star“, într-o competiţie amuzantă jurizată de Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL. Cele opt vedete vor fi împărţite în două tabere care se vor provoca, pe rând, la duel. Vor fi astfel patru dueluri, iar juriul va trebui să aleagă câte un câştigător pentru fiecare dintre ele, urmând ca perechile învingătoare să intre în finala serii.

image

Pe 2 decembrie la „X Factor“, în ediţia Duelurilor, se aleg finaliştii acestui sezon. Cine merge mai departe în galele live şi pe cine mizează mentorii Horia Brenciu, Delia, Carla’s Dream şi Ştefan Bănică rămâne de văzut vineri, de la ora 20.30.   

Pe 3 decembrie, începând cu ora 20.00, Antena 1 difuzează „Te cunosc de undeva!“, show-ul celor mai spectaculoase transformări, în care invitata specială a serii va fi cântăreaţa Silvia Dumitrescu.

Tot specială va fi şi ediţia „iUmor“, difuzată duminică, 4 decembrie, când telespectatorii Antena 1 vor putea viziona un Top 10 al celor mai neaşteptate momente cu care s-au prezentat concurenţii. Cum văd acum Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac momentele respective, ce-au gândit atunci despre protagoniştii acelor numere şi cu ce urmări s-au lăsat unele momente, telespectatorii vor putea afla începând cu ora 20.00.

image

„România, ai ce trebuie!“ la Pro TV

De Ziua Naţională a României şi cu ocazia sărbătoririi a 21 ani de la lansare, Pro TV spune „România, ai ce trebuie!“ şi îşi propune să ne reamintească tuturor că, deşi trăim în vremuri tulburi şi pare că suntem într-un continuu carusel de sentimente contradictorii, reuşim să fim, de fiecare dată, plini de încredere şi să privim jumătatea plină a paharului. 

Ziua de joi începe dis de dimineaţă, la ora 06.00, cu Ştirile Pro TV, prezentate de Mihai Dedu şi Andreea Marinescu, iar de la 10.30, toţi românii vor putea urmări ediţia specială a Ştirilor Pro TV, cu transmisiune live de la parada de 1 Decembrie. „Jurnalele de ştiri de joi vor prezenta români care au răzbit, care au ieşit din rând, care, chiar dacă au fost răpuşi de sistem la un moment dat, au descoperit puterea să meargă mai departe, au înţeles că împreună suntem o forţă şi n-au mai aşteptat ca schimbarea să vină din exterior. Au adus-o chiar ei“, explică reprezentanţii postului.

image

De la 13.00 la 15.30, Cove şi Adela Popescu intră în atmosfera de sărbătoare, alături de invitaţi speciali care le vor călca pragul la „Vorbeşte lumea“. Irina Loghin va face mărturisiri emoţionante despre familie, despre sărbătorile pe care le petrece în mijlocul celor dragi şi despre spectacolele în care românii de pretutindeni o întâmpină ca pe o regină, iar Andrei Rosu, Anca Dumitra şi Ramona Bădescu vor vorbi de povestea succesului lor. 

adela popescu si cove foto pro tv

Ziua Naţională şi sărbătorirea Pro TV continuă „La Măruţă“, cu o ediţie specială, de la 15.30 la 18.00, în care Cătălin Măruţă şi echipa sa au pregătit materiale în care evidenţiază faptul că românii au umor, au ce trebuie pentru petrecere, tradiţii frumoase şi talent. Saveta Bogdan va trece prin momente foarte amuzante într-o farsă care-i va testa răbdarea, iar Laura Bretan, finalista „America’s Got Talent“ şi câştigătoarea ultimului sezon „Românii au talent“, va îmbrăca pentru prima dată un port tradiţional românesc.

De la ora 18.00, puteţi afla „Ce spun românii“ într-o ediţie specială, în care Cove şi Răzvan Fodor vor conduce două echipe formate chiar din familiile lor şi vor face tot posibilul să găsească cele mai populare răspunsuri la întrebări surprinzătoare. Se anunţă o luptă strânsă pentru premiul pus în joc, care va fi direcţionat către două fundaţii umanitare.

De la ora 19.00, Andreea Esca va spune, pentru a 21-a oară, „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!“ la pupitrul Ştirilor Pro TV. Subiectele speciale pregătite de echipa ştirilor vor fi prezentate pe larg şi vor aduce în casele tuturor telespectatorilor poveşti de succes ale românilor care locuiesc în ţară, dar şi în străinătate. Oameni determinaţi, care, în ciuda tuturor piedicilor, au reuşit să demonstreze că pasiunea, dedicarea, munca, dar şi încrederea în forţele proprii şi optimismul sunt factorii care pot transforma o simplă idee într-un proiect de succes. Oameni care se implică şi ajută din pasiune comunităţile în care trăiesc, tineri inventatori care uimesc întreaga lume cu inteligenţa lor şi doctori şi actori români care trăiesc la Hollywood sunt doar câteva exemple de români care demonstrează că România are ce trebuie.

andreea esca stirile pro tv

De la 20.30, întreaga Românie este invitată să petreacă alături de cele mai îndrăgite personaje din „Las Fierbinţi“, într-un episod special, cel mai lung din istoria serialului (3 ore). Primarul celebrei localităţi a decis că va face o petrecere cum nu s-a mai văzut şi a invitat vedetele Pro TV. Andreea Esca, Mihai Dedu, Neti Sandu, Răzvan Exarhu, Liviu Popescu, Samuel Le Torriellec, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Loredana, Smiley, Andra şi Pavel Bartoş sunt doar câţiva dintre cei care vor aduce Marea petrecere naţională în casele tuturor românilor. 

Kanal D reinterpretează portul popular 

Joi, de 1 decembrie, de la ora 13.30, Gabriela Cristea îşi întâmpină telespectatorii la „Te vreau lângă mine“ în atmosferă de sărbătoare: cei de acasă vor primi mesajele românilor din Diaspora, care vor celebra ziua de 1 Decembrie. Tavi Clonda şi band-ul său îi vor delecta pe telespectatori cu piese memorabile în ton cu sărbătoarea naţională.   

Într-un decor de poveste de iarnă, „Teo Show“ va aduce în casele românilor, de la 15.45, veselia şi cântecele potrivite bucuriei acestei sărbători. Teo şi Bursucu vor avea invitate în platou mai multe vedete, printre care Vasile Muraru, care vor intra în joc gata să demonstreze cât de bine îşi cunosc şi iubesc ţara. 

image

„Bravo, ai stil!“ îmbracă haine de sărbătoare, în ediţia specială de 1 Decembrie tema propusă concurentelor rămase în show este „Reinterpretarea portului popular“. Începând cu ora 17.00, fetele vor defila în paşi de dans, pe muzică populară românească, în ţinute tradiţionale adaptate zilelor noastre, iar piesele de rezistenţă care au consacrat portul popular românesc nu vor fi trecute cu vederea de membrii juriului. Nici aceştia din urmă nu sunt mai prejos şi vin în faţa publicului cu propuneri vestimentare special alese pentru această mare sărbătoare a românilor de pretutindeni.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite