Ce măsuri au luat producătorii HBO pentru a filma în taină o scenă nud din serialul „Urzeala tronurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Lena Headey, în rolul reginei Cersei Lannister FOTO HBO Facebook
Actriţa Lena Headey, în rolul reginei Cersei Lannister FOTO HBO Facebook

Scena-cheie din următorul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, în care actriţa Lena Headey, interpreta reginei Cersei Lannister, apare nud, a fost filmată timp de patru zile, producătorii HBO cheltuind 50.000 de dolari pe zi pentru a o ţine „secretă“, lucru pe care nu l-au reuşit, după cum scrie TMZ.com.

Potrivit TMZ.com, peste 200 de agenţi de pază au fost angajaţi pentru a proteja zona în care s-a turnat scena „Walk of Shame (Drumul ruşinii – trad.)“, în care personajul interpretat de actriţa Lena Headey iese dintr-o biserică şi merge pe străzile din Debarcaderul Regelui complet goală. 

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon al serialului fenomen „Urzeala tronurilor“ se desfăşoară în Croaţia, iar pentru a realiza această scenă, producătorii au avut nevoie de patru zile. Costurile au fost uriaşe mai ales din cauza numărului mare de figuranţi, dar şi pentru că echipa HBO s-a văzut nevoită să despăgubească proprietarii magazinelor din zonă, care au fost rugaţi să le închidă pe durata filmărilor. 

Mai mult decât atât, telefoanele mobile au fost interzise pe platourile de filmare tocmai pentru a evita apariţia fotografiilor şi fiecare persoană prezentă la filmări a semnat un acord de confidenţialitate ale cărui clauze prevedeau că „scurgerea“ informaţiilor este taxată cu 250.000 de dolari, mai notează jurnaliştii de la TMZ.com, care au oferit şi primele imagini. 

Iniţial, o parte a scenei nud trebuia să fie filmată în Biserica Sf. Nicholas din Croaţia, însă reprezentanţii biserici, recunoscuţi pentru abordarea rigidă cu privire la nuditate şi sexualitate, s-au opus categoric.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite