Cătălin Sava este noul coordonator al TVR Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tvr iasi

Realizatorul Cătălin Sava va coordona activitatea TVR Iaşi, după ce fostului director al studiului de televiziune ieşean, Vasile Arhire, nu i-a mai fost reînnoit mandatul, în urma unor scandaluri interne.

Cătălin Sava a anunţat pe Facebook că va coordona începând de sâmbătă activitatea TVR Iaşi.

"Mulţumesc pentru încredere preşedintelui-director general Dan Turturică şi colegilor mei de la Bucureşti şi Iaşi. Sunt onorat şi responsabil pentru acest nou capitol din viaţa mea!", a precizat Cătălin Sava.

El a lucrat în TVR începând din 2009, fiind redactor la studioul din Iaşi, apoi a activat la TVR Cultural. A fost redactor-şef la secţia Cultural & Alte Minorităţi, dar şi director la secţia Minorităţi. A obţinut două premii ATPR.

La sfârşitul anului trecut, jurnalista Oana Lazăr de la TVR Iaşi a transmis o scrisoare prin care a tras un semnal de alarmă privind situaţia dificilă în care a ajuns TVR Iaşi.

Oana Lazăr i-a cerut demisia lui Vasile Arhire, coordonatorul editorial al staţiei, care a fost acuzat ca fiind principalul responsabil al declinului TVR Iaşi. Vasile Arhire a fost acuzat de intervenţii în politica editorială cu scopul promovării unor persoane apropiate sau a unor grupuri de interese economice şi politice. 

În urmă cu câteva săptămâni, lui Vasile Arhire nu i-a mai fost prelungit mandatul de director al TVR Iaşi.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite