Cătălin Crişan, doctor de inimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul de muzică uşoară Cătălin Crişan este gazda showului „Adio, dar te iubesc“, transmis de Kanal D. El are misiunea de a ajuta cuplurile care sunt în pragul despărţirii.

În emisiunea „Adio, dar te iubesc", Cătălin Crişan vrea să rezolve problemele cu care cuplurile se confruntă după ani de mariaj şi de dragoste nebună. Partenerii care-i cer ajutorul vor locui separat timp de zece zile, în care vor încerca să redescopere pasiunea care i-a adus împreună.

„Încerc să le descopăr adevăratele sentimente faţă de partenerul sau partenera de viaţă, să-i fac să-şi descarce sufletul şi să le îndeplinesc nişte vise. În funcţie de reacţia lor, îmi şi îşi dau seama dacă mai merită să rămână împreună sau nu. Oricum ei hotărăsc ceea ce vor face cu viaţa lor, eu doar le semnalez câteva lucruri şi câteodată le descopăr câteva secrete", explică Cătălin Crişan, în ipostaza de prezentator TV.

Acesta recunoaşte că, nu doar anii de televi­ziune , ci şi experienţa de viaţă au fost motivele pentru care a acceptat provocarea de a media conflictele ce apar între cei care nu mai pot fi un cuplu.

„Am experienţă  de televiziune, având în vedere faptul că am prezentat până acum opt emisiuni. Am 41 de ani şi credeţi-mă: am trecut, am văzut şi am auzit multe într-o viaţă de artist, şi parcă este păcat să nu le povestesc şi altora. După 20 de ani de cuplu, ştiu ce am greşit, ce am făcut bine şi pot da măcar câteva sfaturi, chiar dacă vor fi sau nu ascultate", a adăugat artistul. 

În spatele acestui reality show, stă o întreagă echipă, care analizează „cazul", decid dacă problemele cuplului există în realitate şi dacă pot fi prezentate. În perioada în care stau departe unul de celălat, partenerii sunt supravegheaţi de „ochi vigilenţi" şi vor fi ajutaţi să-şi lămurească sentimentele pe baza înregistrărilor făcute de camerele de luat vederi secrete.

„Studi­ez foarte bine cazul celor doi, particip la filmările care îi vizeză exclusiv pe protagonişti pentru a-mi putea da seama cât de adâncă este ruptura, ce nu vor să spună, ce şi-ar dori şi cum aş putea să rezolv problema", a declarat prezentatorul TV.

Surprizele pot fi uriaşe, atât pentru partenerii de cuplu, cât şi pentru telespectatori. Inevitabil, există cupluri în care partenerii decid că este mai bine să se despartă definitiv, dar şi cazuri în care împăcarea este cea mai bună soluţie. Urmăriţi în fiecare joi, la ora 20.30, pe Kanal D, reality show-ul „Adio, dar te iubesc". 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite