Care sunt echipele care se vor duela în finală la America Express. Cine a prins finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un episod dramatic, show-ul de la Antena 1 și-a ales finaliștii pentru acest sezon.

Foto: click.ro
Foto: click.ro

Miercuri seară, în ediția America Express, cele 4 perechi rămase în concurs au dus cea mai dură luptă de până acum. Miza? Rămânerea în finala competiției desfășurate pe Drumul Aurului, conform click.ro.

Patru echipe -Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu - au pornit la drum cu șanse egale și cu o poftă nebună de a participa la ultmul act al competiției America Express.

Când e presiunea cea mai mare, atunci funționăm cel mai bine”, a spus Jean Gavril, în timpul episodului. Misiunile au fost dramatice. „Țuca” a avut o serie de surprize pentru concurenți. De la o cursă cu peripeții, în care un reprezentant din fiecare echipă a fost legat la ochi, la căutări disperate ale totemurilor de aur în cele mai neașteptate locuri, așa s-a desfășurat cea mai palpitantă zi din acest sezon.

Din păcate, pentru frații Gavril, ieri, cei doi nu au funcționat cu eficiență maximă, astfel că ei au fost ultimii care au ajuns în fața Irinei Fodor. Aventura lor la America Express s-a oprit astfel aici, la prezența în semifinale.

Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a afirmat artistul, după ce a fost eliminat.

Așadar, după eliminarea fraților Gavril, fetele de la Andre, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se vor lupta pentru marele premiu din acest sezon. Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite