Care au fost cele mai urmărite emisiuni de divertisment în luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu, Andra, Pavel Bartoş, Mihaela Rădulescu, Smiley şi Andi Moisescu sunt vedetele celei mai urmărite emisiuni de divertisment din România FOTO Pro TV
Florin Călinescu, Andra, Pavel Bartoş, Mihaela Rădulescu, Smiley şi Andi Moisescu sunt vedetele celei mai urmărite emisiuni de divertisment din România FOTO Pro TV

„Românii au talent“, de la Pro TV, rămâne cea mai urmărită emisiune de divertisment, potrivit audienţelor din luna martie.

Potrivit topului Paginademedia.ro al celor mai urmărite 20 de emisiuni de divertisment ale lunii martie, Pro TV reuşeşte şi de această dată să domine cu „Românii au talent“, fiecare ediţie fiind urmărită de peste 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară. 

Locul doi este ocupat de reality show-ul „Exatlon“, care a ţinut în faţa Kanal D peste 2 milioane de români la fiecare ediţie difuzată luna trecută. Podiumul este completat de Antena 1, dar nu cu o emisiune din prime-time, ci cu „Acces Direct“. Programul Simonei Gherghe a fost urmărit de aproape 1,5 milioane de privitori. 

Următoarele două locuri revin tot postului Pro TV, graţie reality show-ului „Ferma Vedetelor“ (1,486 milioane de telespectatori) şi game show-ului „Ce spun românii“ (1,368 de milioane). 

Noul sezon „iUmor“, de la Antena 1, se clasează pe locul şapte, cu 1,337 milioane de privitori, în timp ce ultimele trei locuri din top 10 sunt ocupate de „Mă însoară mama!“ (Pro TV; 1,327 milioane de telespectatori), „Asia Express“ (Antena 1; 1,323 milioane de telespectatori) şi „Aici eu sunt vedeta“ (Antena 1; 1,066 milioane telespectatori).

Topul complet, precum şi clasamentele pe targeturile urban şi comercial pot fi consultate pe Paginademedia.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite