Când revine Pătraru cu „Starea naţiei“ la TV şi ce schimbări a făcut: „Va fi un an greu, cu multă mizerie în zona politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pătraru este realizatorul Starea Naţiei FOTO Prima TV
Dragoş Pătraru este realizatorul Starea Naţiei FOTO Prima TV

Dragoş Pătraru revine cu emisiunea „Starea naţiei“ pe micile ecrane, iar viitorul sezon aduce şi o serie de noutăţi.

Din 14 ianuarie, Dragoş Pătraru şi echipa sa fac din nou „Starea naţiei“ la Prima TV. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30, iar duminică, de la ora 22.00, puteţi vedea o ediţie Best of. De asemenea, înainte şi după ediţia principală a ştirilor Prima TV, Focus 18.00,  Dragoş Pătraru vă aşteaptă şi cu „Starea zilei“, o scurtă prezentare a celui mai important subiect al zilei. 

Revin rubricile binecunoscute ale emisiunii, precum Vax Populi, Ceasul Bun, scenetele şi muzica live, dar vor exista şi noutăţi. 

„Vom avea invitaţi în emisiune, la Cafeneaua naţiei, care este chiar o cafenea, amenajată în platoul emisiunii. Am început din ultima săptămână a anului trecut, am fost multumiţi de ce ne-a ieşit, aşa că vom permanentiza. Într-o primă fază o dată pe săptămână, apoi sperăm să ajungem la câte un invitat în fiecare zi. Vom avea cel mult zece minute în emisiune, iar restul discuţiei va fi pe stareanatiei.ro şi pe aplicaţia Starea naţiei imediat după ce emisiunea se va încheia la TV. Avem şi alte rubrici noi în emisiune, o nouă idee de reportaj, lucrăm la câteva proiecte care credem că vor fi primite foarte bine de oamenii care ne urmaresc. De pildă, în fiecare weekend, voi face un podcast, în care voi răspunde la cele mai interesante întrebări puse de telespectatori în cursul săptămânii“, a explicat realizatorul emisiunii. 

Despre ce va aduce 2019, Dragoş Pătraru ne-a mărturisit că: „Va fi un an greu, cu multă mizerie în zona politică, cu multe atacuri şi minciuni. De aceea e foarte important să ne alimentăm permanent spiritul critic, să nu ne mai îndrăgostim de un candidat sau de altul şi să punem întrebările potrivite. Noi, «Starea naţiei», vom continua, folosind umorul, să sancţionăm derapajele indiferent de zona din care provin ele şi îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care cred că democraţia nu poate fi încălcată în numele democraţiei. Abia aştept să începem“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite