Când începe „Totul pentru dragoste“, noua emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Vaida revine luna aceasta pe micile ecrane, la Antena 1, în calitate de prezentatoare a noii emisiuni „Totul pentru dragoste“, în cadrul căreia mai multe persoane îşi vor spune poveştile în faţa unor specialişti în domeniu.

Începând de luni, 26 februarie, Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni pânã vineri, între orele 14.00-16.00, la „Totul pentru dragoste“, unde va afla cât mai multe poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

„«Totul pentru dragoste» este o emisiune care vorbeşte despre dragoste în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La «Totul pentru dragoste» sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtăşească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei“, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida va avea alături de ea specialişti din mai multe domenii şi împreună vor încerca să găsească soluţii la problemele care sunt prezentate. Mai mult, telespectatorii sunt şi ei invitaţi să îşi exprime opiniile ori să împărtăşească propriile experienţe similare cu cele discutate în emisiune.

„Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului,  parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor“, mai spune Mirela.

Ce poveşti impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste“ şi ce soluţii găsesc specialiştii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie,  în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00, numai la Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite