Când debutează Atletico Textila, cel mai nou serial de comedie de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare episod,
telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbaliştilor de la Atletico
Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri
şi, de ce nu, la femei FOTO Pro TV
În fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbaliştilor de la Atletico Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri şi, de ce nu, la femei FOTO Pro TV

Serialul de comedie Atletico Textila debutează la Pro TV din 10 martie. Postul de televiziune promite că telespectatorii vor găsi ingredientele unui serial autentic, care stârneşte situaţii comice.

„Avem echipă, avem valoare, avem echipa cea mai tare!“ ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, aşa cum va cânta şi talentatul taraf din tribune, în noul serial care debutează pe 10 martie, la Pro TV.

În fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbaliştilor de la Atletico Textila, în încercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes în afaceri şi, de ce nu, la femei.

Nea Gică, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil şi toată lumea îi ştie de frică, inclusiv antrenorul Traian. Iubit de întreaga echipă, Traian este omul care se pricepe la orice, ştie orice şi poate să dea sfaturi despre orice, dar viaţa i se complică în momentul în care Raluca, soţia patronului, preia cârmele echipei Atletico Textila, după ce soţul ei suferă un atac de cord. Se visează creatoare de modă şi femeie de afaceri de succes, însă are intenţii bune şi abordează optimist orice problemă, chiar dacă respectiva problemă o depăşeşte complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal. De aici, situaţiile comice se vor ţine lanţ.

„Serialul este alert, personajele sunt dinamice, iar interacţiunea dintre ele va aduce comedia în casele românilor. Atletico Textila are tot ce îi trebuie: patronul temut de întreaga comunitate, soţia preocupată de aparenţe, antrenorul obscur, o echipă de fotbal total nepregătită, iar exemplele pot continua. Din 10 martie, umorul şi fotbalul ajung în acelaşi loc, la Atletico Textila“, spune George Dogaru, regizorul serialului. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite