„Bingo România“ se mută la Kanal D. Niculina Stoican îi ia locul Nicoletei Luciu

0
0

Emisiunea-concurs ce le aduce românilor câştiguri de milioane debutează, în noul format, duminică, 8 decembrie, de la 15.00, la Kanal D. Foştii prezentatori de la Acasă TV, Nicoleta Luciu şi Max Dragomir, sunt excluşi, în favoarea Niculinei Stoican şi a lui Cove.

Show-ul ce a rulat, în sezonul trecut, la Acasă TV, cu fosta Miss România, Nicoleta Luciu, şi concurentul din primul sezon de la  „Vocea României“, Daniel Max Dragomir, va fi difuzat pe Kanal D, într-o nouă formulă.

După câteva luni de pauză de la Kanal D, Niculina Stoican, fosta prezentatoare a emisiunii de succes „Te vreau lângă mine“ moderată în prezent de Gabriela Cristea, revine pentru telespectatorii postului turcesc. De data aceasta, cântăreaţa de muzică populară nu-i mai ajută pe români să-şi găsească jumătatea, ci să-şi mărească veniturile, în emisiunea ce oferă, în fiecare ediţie, un milion de euro şi alte sute de premii estimate la peste patru milioane de euro. 


Artista va prezenta show-ul cu unul dintre veteranii televiziunii, Cove (Gabriel Coveşeanu), fostul moderator al unei alte emisiuni ce aducea poveştile de dragoste în prim-plan, „Jumătatea mea ştie!“. Niculina şi Cove vor beneficia de prezenţa celor doi asistenţi, Andrei Coman şi Ana Maria Barnoschi, pentru buna desfăşurarea a concursului.

image
image

Regulamentul concursului e disponibil pe site-ul oficial.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite