Băieţii din „Las Fierbinţi“ vă roagă să staţi cuminţi: Cum încearcă Pro TV să păstreze telespectatorii şi în pauza publicitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV aplică un nou artificiu inedit pentru a ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane şi în timpul pauzelor publicitare: actorii din serialul „Las Fierbinţi“ încearcă, în stilul caracteristic, să-i convingă pe români să nu schimbe canalul.

După ce au introdus anunţul „revenim în două minute“ în timpul pauzelor publicitare de la „Românii au talent“, recent Pro TV a venit cu o nouă metodă pentru a ţine audienţa ridicată şi în timpul reclamelor, notează Paginademedia.ro

Noul artificiu a fost implementat în pauzele serialului „Las Fierbinţi“, când este inserată o scurtă pastilă în care Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Giani (Costi Diţă) încearcă să-i convingă pe fani să rămână în faţa micilor ecrane. 

„Stai cuminte pe Pro TV, că comedia continuă, te rog eu frumos!“, spune Giani. „Să nu schimbaţi canalu', să daţi pe altceva decât pe Pro TV, că după aia nu mai râdeţi. Eu am dat odată şi am rămas aşa trist. Că schimbasem de pe Pro TV. După aia am dat înapoi pe Pro TV. Şi ce-am mai râs“, îl completează Bobonete. Promo-ul poate fi vizionat aici. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite