Astăzi vom afla câştigătorul X Factor. Delia: „Cred că sezonul acesta este unul istoric“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câştiga marea finala X Factor. Fiecare dintre ei aşteaptă un adevărat spectacol de la concurenţii care au ajuns până în această etapă: Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca şi Super 4.

Ştefan Bănică, mentorul grupe de fete sub 24 de ani, este mândru de parcursul Andradei Precup, care l-a surprins până acum de fiecare dată. ”Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul şi cu totul special şi datorită condiţiilor, dar mai ales datorită concurenţilor şi, de ce nu, şi al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecţie de viaţă!”, a spus Ştefan Bănică.

În grupa de băieţi cu vârsta sub 24 de ani a Loredanei, finalistul este Adrian Petrache, în care ea a crezut de la început. ”Adrian are stofă de învingător şi nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toţi care l-au văzut şi pe ceilalţi juraţi. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio şansă şi care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aştept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoţii extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit şi orice se întâmplă, arată că suntem puternici şi că suntem învingători!”, mărturiseşte Loredana.

Delia crede că Sonia Mosca are şanse mari să obţină în această seară mare trofeu cu vocea care o ajută să se desprindă din mulţime. ”Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ţine atent în faţa televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te opreşti oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, spune Delia.

Imagine indisponibilă

Pentru Florin Ristei emoţiile sunt complet diferite decât îm ultima finală trăită de el. „Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puţin mai relaxat, dar asta şi pentru că am un grup senzaţional, Super 4, şi tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din faţa televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reuşit să îi facă pe toţi colegii mei să se emoţioneze şi chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reuşit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Care vor fi alegerile lor muzicale şi cine îi va cuceri pe cei de acasă vom afla în această seară, de la 20.00, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Fiecare concurent va cânta de trei ori: o dată cu un invitat, o dată alături de mentorul său şi individual. Anul acesta, cei de acasă pot să îşi susţină preferaţii cu un vot prin SMS la 1313 încă de la începutul emisiunii, după ce prezentatorii Răzvan şi Dani vor anunţa ”Start vot!”. Se poate vota o singură dată de pe acelaşi număr de telefon doar din România, din reţelele Orange, Vodafone sau Telekom, cu numele concurentului preferat în mesaj: Andrada, Sonia, Adrian sau Super 4.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite