Antena 1 pune punct serialului „Vulpiţa“, după opt luni: „Ce e mult e prea mult, nu daţi cu pietre, dar şi dumneavoastră v-a plăcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul Vulpiţa FOTO Captura Antena1

Adio, visul frumos s-a terminat. „Acces Direct“ încheie „serialul“ început acum opt luni. Anunţul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, cea care a întreţinut subiectul în ultimele luni, în pofida numeroaselor amenzi primite de la CNA.

Soţii Veronica (Vulpiţa) şi Viorel Stegaru, din Blăgeşti, nu vor mai apărea în platoul emisiunii „Acces Direct“, unde au fost invitaţi în fiecare zi, timp de opt luni. 

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpiţa şi Viorel. Se bucură şi cameramanii, dar să mă întrebaţi pe mine de ce mă bucur... Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: ce e mult e prea mult, nu daţi cu pietre, asta îmi e meseria, dar şi dumneavoastră v-a plăcut. A venit doamna Ileana (n.r. - mama Veronicăi Stegaru) şi i-a luat pe amândoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinţilor. Mă bucur că s-au întors acolo unde-i aşteaptă copilul“, a spus Mirela Vaida, în direct, în emisiunea de luni, 7 septembrie, potrivit Pagina de Media. 

În perioadele de glorie ale „telenovelei Vulpiţa“, audienţele emisiunii „Acces Direct“ se apropiau de două milioane de telespectatori.

Cazul Vulpiţa. De ce au succes reality show-urile cu vedete create „din nimic“

Amenzi record de la CNA în cele opt luni 

Serialul a început pe 13 ianuarie şi a fost „întreţinut“ de moderatoarea Mirela Vaida, dar şi de reporterii Acces Direct. S-au stors zilnic poveşti de la cei doi protagonişti.

Poveşti din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viaţa personală intimă a celor doi soţi (relaţii extraconjugale ale Vupliţei, relaţiile dintre Vulpiţă şi socră şi multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane“ (Dorina Rusu, membru CNA).

Acces Direct a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până acum. Emisiunea a adunat, doar pentru Vulpiţa şi Viorel, patru amenzi de la CNA - în valoare de aproximativ 30.000 de euro şi mai multe somaţii. Pe lângă amenzi, angajaţii emisiunii au avut de înfruntat şi infectările cu SARS-CoV-2, de la finalul lunii iulie. Chiar protagoniştii „serialului“, Vulpiţa şi Viorel, s-au îmbolnăvit, alături de alţi oameni din staff. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite