Antena 1 anunţă cazuri de COVID-19 la „Acces Direct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mirela vaida captura video acces direct

Antena 1 anunţă trei cazuri de coronavirus legate de emisiunea tabloidă din grupul Intact, „Acces Direct“, prezentată de Mirela Vaida.

Potrivit postului TV, este vorba de doi invitaţi şi de un membru al echipei, dar nu au fost făcute publice numele acestora. Din acest motiv, azi a intrat pe post o reluare a emisiunii, scrie Pagina de Media. 

„Doi invitaţi şi un membru al echipei «Acces Direct» au fost confirmaţi în urmă cu puţin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediţia de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediţie difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să îşi urmeze cursul firesc.

Echipa «Acces Direct» a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranţa persoanelor ce au avut un contact direct. 

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecţie, atât în platou, cât şi în redacţie şi au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacţi direcţi.“, anunţă Antena 1. 

În ultimele luni, „Acces Direct“ a avut mai mulţi invitaţi, cei mai prezenţi fiind cuplul Vulpiţa şi Viorel Stegaru.

În acelaşi platou se filmează dimineaţa, emisiunea cu Răzvan şi Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal de mâine. Tot de mâine va fi reluat şi „Acces Direct“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite