Antena 1 a anunţat cine vor fi membrii juriului „Bravo, România!“, o nouă emisiune în care divertismentul are scop caritabil. Primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea „Bravo, România!“ va fi produsă de Mona Segall FOTO Diana Oroş/Antena 1
Emisiunea „Bravo, România!“ va fi produsă de Mona Segall FOTO Diana Oroş/Antena 1

Antena 1 a anunţat numele celor patru vedete care vor forma juriul „Bravo, România!“, o nouă emisiune în care divertismentul va fi combinat cu o componentă caritabilă.

Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion şi Dani Oţil vor evalua performanţele concurenţilor care luptă pentru o cauză nobilă. Mai exact, oameni care activează în diverse domenii, de la corporatişti la taximetrişti sau IT-işti, vor arăta cât de talentaţi sunt şi cât de bine se descurcă atunci când au de pus în scenă un musical. În fiecare ediţie a show-ului „Bravo, România!“ trei echipe din varii domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoană cu a cărei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialişti în domeniu şi vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Fiecare ediţie va avea un număr câştigător, care va intra în întrecerea din marea finală. 

Dani Oţil, despre „Bravo, România!“: „Pentru noi este uimitor“

Dacă până acum au fost prezentatori, producători sau concurenţi, după ani de televiziune Răzvan şi Dani se află pentru prima oară în postrura de membri ai unui juriu.

„După ani în care am fost de obicei prezentatori şi ne-am întrebat cum e să fii în juriu, în sfârşit anul acesta ni se răspunde la întrebare“, a precizat Dani Oţil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea faţă de concurenti e mult mai mare. Faptul că aceştia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant: preţ de câteva minute ei devin oameni de scenă, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor“, a mai adăugat realizatorul matinalului de la Antena 1. 

bravo romania
bravo romania

Răzvan şi Dani, şuşotind FOTO Diana Oroş/Antena 1

Răzvan Simion, despre „Bravo, România!“: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulţi artişti“ 

La rândul lui, Răzvan Simion spune: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulţi artişti, poveşti de Oscar şi n-am crezut că oamenii cu funcţii mari în companiile lor se pot simţi atât de bine pe o scenă. Nu cred că am văzut să se lucreze cu o mai mare plăcere la un format de televiziune. E mai bine să stai jos decât în picioare şi mai tare să-l vezi pe Mihai Petre din lateral decât din faţă.“ 

Mirabela Dauer, despre „Bravo, România!“: „M-am bucurat să văd vatmani, casieri sau vânzători“

Şi pentru Mirabela Dauer proiectul „Bravo, România!“ este o provocare: „E cel mai frumos proiect pe care l-am avut până acum. Iar după primele filmări sunt de-a dreptul cucerită. Îmi place tot ce se întâmplă, e adevărat, e românesc: m-a bucurat enorm să văd oameni care se ridică de la birou şi vin pe scenă, vatmani, casieri sau vânzători. Vin pe scenă şi se comportă ca nişte artişti, totul pentru o cauză nobilă. Am văzut oameni care ar putea fi vecinii mei de la bloc, de exemplu, care au urcat pe scenă, au îmbrăcat costume frumoase şi s-au integrat într-un număr artistic minunat. Îmi place foarte mult asta şi nu neg că îmi doream să lucrez cu Mona Segall. Cât despre colegii mei de jurizare, ce să vă spun: ce bine e să mă cert cu ei“, glumeşte artista. „Ei trebuie să fie mai drăguţi cu mine, pentru că sunt o doamnă, dar eu nu. Sunt foarte bucuroasă pentru că sunt nişte copii talentaţi, sunt super profesionişti şi de-a lungul acestei emisiuni ei vor învăţa multe de la mine dacă vor dori, iar eu de la ei“, a conchis cântăreaţa. 

bravo romania
bravo romania

Mirabela Dauer, alături de Mihai Petre FOTO Diana Oroş/Antena 1

Mihai Petre, despre „Bravo, România!“: „Veţi vedea oameni foarte cool, deschişi şi avangardişti“

Iar Mihai Petre, cel care exersează cu succes de ani buni postura de membru al juriului, spune că „Bravo, România!“ nu numai că l-a cucerit, dar l-a făcut să înţeleagă cât de speciali sunt oamenii care vin în show. „Cel mai mult îmi place naturaleţea oamenilor. Sunt impresionat de frumuseţea concurenţilor, de exemplul pe care îl oferă ei în general. Sunt oameni curajoşi, deschişi să accepte noi provocări, oameni care nu se tem să exploreze domeniul artistic fără să fi avut vreo legătura cu el înainte. Şi cred că toţi aceşti oameni si aceste companii care i-au încurajat să participe sunt un exemplu demn de urmat. Pentru mine aceasta este o dovadă de atitudine normală într-o societate sănătoasă, în care companiile se implică şi dau ceva înapoi societăţii, respectiv ajută oamenii. Iar atunci când asta se întâmplă prin intermediul unui act artistic, eu sunt şi mai bucuros. Ce poate fi mai frumos de atât? Aşadar, ca să concluzionez, sunt două aspecte care mă impresionează la acest format: implicarea companiilor care îşi susţin reprezentanţii şi curajul oamenilor, plăcerea cu care participă la un act artistic. Cred că România ar arăta mult mai bine dacă absolut toate companiile şi toţi oamenii ar fi aşa deschişi şi curajoşi. Veţi vedea în emisiune oameni foarte cool şi deschişi şi avangardişti“, spune Mihai Petre încântat.  

bravo romania
bravo romania

Răzvan, Dani, Mirabela Dauer şi Mihai Petre, la masa juriului „Bravo, România!“ FOTO Diana Oroş/Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite