Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul ştirilor. La ce post va prezenta principalul jurnal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu va prezenta principalul jurnal de ştiri de la Prima TV, Focus, de la ora 18, potrivit Paginademedia.ro.

Sursa citată precizează că Berecleanu va prezenta ştirile doar în timpul săptămânii, jurnalul din weekend urmând să fie prezentat de Roxana Vulpe, transferată recent de la ProTV.

Revenirea la pupitrul ştirilor a Andreei Berecleanu are loc la circa nouă luni de la despărţirea ştiristei de Antena 1.  Vedeta TV părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat Observatorul de noapte, apoi ediţia din prime-time, de la ora 19.00, în ultimii 10 ani. Actuala prezentatoare a Observatorului este Sandra Stoicescu. 

Berecleanu nu dezvăluit motivele despărţirii de Antena 1, însă a precizat atunci, în mesajul său postat pe Facebook, că nu va accepta „situaţii impuse”.

Potrivit Paginademedia.ro, trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a fost cumpărată, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa, şi se pregătelte şi trecerea la emisia HD.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite