Alexandru Iacob a impresionat echipa „Top Chef“, iar o concurentă a avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Showul culinar „Top Chef“, difuzat de Antena 1, se apropie de sfârşit, motiv pentru care membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, le pregătesc celor şase concurenţi rămaşi în competiţie probe din ce în ce mai dificile, dar şi surprize.

Una dintre provocările ediţiei de luni, care va începe la ora 20:30, a fost să gătească meniul petrecerii surpriză pusă la cale de echipa „Top Chef“ pentru Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan. Printre cei 30 de invitaţi s-au numărat şi fiica lui Chef Nicolai, Ilona, şi a lui Chef Hadad, Lipaz, prezenţe datorită cărora cei trei membri ai juriului au fost mai îngăduitori, preparatele concurenţilor fiind lăudate. 

Astfel, cei şase concurenţi au fost provocaţi să gătească un fel principal de mâncare neprocesat temric. Dacă unii dintre ei au excelat la provocarea juriului, pentru alţii a fost cu adevărat o provocare, motiv pentru care, din cauza stresului şi a emoţiilor, Alexandra Leon a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu am mai gătit genul acesta de mâncare şi m-am panicat, am început să plâng şi am intrat încordată în probă“, a mărturisit concurenta. 

Unul dintre bucătarii care au excelat a fost Alexandru Iacob, preparatul său, carpaccio de anghinare cucerind toată echipa „Top Chef“: „Arată impecabil! Acum, telespectatorii vor putea vedea ce înseamnă să fii creativ“, a apreciat Joseph Hadad. 

„Farfuria este într-adevăr de top. Cât rafinament şi câtă eleganţă poate exista într-un preparat neprocesat termic. Nu doar ai folosit anghinarea, ci ai făcut un întreg platingul să semene cu o anghinare“, a adăugat la rândul lui Tudor Constantinescu. 

Alexandru Iacob a mărturisit că a mai gătit preparate fără să folosească focul în timpul unui stagiu de practică la Mugaritz din San Sebastian, restaurant situat pe locul patru în topul celor mai bune localuri din lume. 

Emisiunea culinară „Top Chef“ va putea fi urmărită în această seară, de la 20:30, la Antena 1. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite